|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Nie, wybór szybko, ale jak klikam przykładowo Specjalne-Romantyczka-Pocałuj, to za nim ona go pocałuje to mija np: 1 godzina simowa, kończenie interakcji, z paska trwa 30 minut simowych. Gra ładuje mi się wolno, pasek zapełnia się w 6 minut, w ten czas kończy się muzyka i słychać telewizor bądź muzykę lub moje simy. W klubach jest mało osób, w tych bez bramki do 6 osób, ale mało osobistości moja Simka poszła do Kujona, i była tam ona(4 gwiazdki) i jakaś kobieta co miała gwiazdek: 1, w Plazma 501 - była sama. Trudno spotkać Matthewa Hamminga, i inne gwiazdy. Taksówki, co moją rodzinę minęło przyjeżdżają po 2 godz simowych. Paparazzi wiedzą rzeczy typu rozwód z Tomem Wordy, co dzieje się w Domu. Strasznie mnie wciąga, ale też przynudza tymi pustkami i bugami.
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
@up mam identycznie. Pomiędzy interakcjami mija z pół godziny, się wloką w tych drzwiach, jakaś masakra. Jakby PZ nie mogło być tak dopracowane jak Kariera, która chyba nie wywołała u mnie żadnego błędu typu zacinanie się w drzwiach, wywalanie z gry itp. Zainstalowałem sobie Dwójkę i w nią gram, nie ma tam tych irytujących Simów gdzie żeby się ubrać potrzebują półtorej godziny, wyjść z domu godzinę bo oczywiście się zatną w drzwiach... Chyba dopiero teraz wykorzystam Dwójkę w 100%, na starym komputerze parcela ładowała się 5 minut, na nowym - w 20 sekund. Pozwiedzam sobie wszystkie parcele, wykąpię się w morzu, popatrzę jak pada śnieg, kupię psa... No i ustawiłem sobie podgląd rozmiaru świata (czy jakoś tak
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
ogolnie gra nie jest zla ale wlasnie te bledy najbardziej wkurzaja , ja zapisuje co jakis czas, juz raz musialam wkliknac kod reset sim bo utkneli w windzie na dzien, moj facet jest dziennikarzem i w sumie przez pisanie recenzji o innej gwiezdzie dostal 1 gwiazdke a 2 za imponowanie gwiezdzie na poczatku , mam pytanie jak dalej rozpracowywac zeby bylo wiecej gwiazdek,
a jeszcze jedno zonka dziennikarza jest hakerem i moze siebie wpisywac na liste do dyskotek itd. to wtedy ja normalnie wpuszczaja- ona ma tylko jedna gwiazdke i nie wiem jak im dac wiecej u mnie nie ma w miescie nikogo z 5 gwiazdkami wszyscy z 1 ;/ , wiec niech ktos mi doradzi bo juz mi sie nadawac z tymi gwiazdami nie chce i paparazzi tez proboje zaimponowac i nic.. ;/ |
![]() |
![]() |
#4 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() Cytat:
no wlasnie ja nie mam nikogo takiego , wszyscy znani maja po jednej gwiazdce moj facet ma 2 i nie wiem jak dalej dzialac.. ;/ Cytat:
no wlasnie ja nie mam nikogo takiego , wszyscy znani maja po jednej gwiazdce moj facet ma 2 i nie wiem jak dalej dzialac.. ;/ Ostatnio edytowane przez Liv : 25.11.2010 - 15:20 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 14
|
![]()
gralam całą niedziele, ale stwierdzam, ze dodatek jest kiepski, wampiry sa takie jak w dwojce, dostanie 5 gwiazdek to tylko zaprzyjaznienie sie z paroma osobistosciami, caly czas pod ratuszem jest 30 simow, a reszta miasta jest pusta, musze jeszcze wypróbować nowe instrumenty i miksologie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Mi w "Po zmroku" brakuje opcji "udziel wywiadu" i "weź udział w reality show" powinna być też opcja np. w spa jeśli chodzi o celebrytki/celebrytów "zrób operację plastyczną" można by np. zmienić kształt ust itp. tak ogólnie to brakuje mi ogrodnika który by plewił i podlewał mój ogródek.
|
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Jeśli chodzi o PZ, to brakuje mi wokalu w zespołach, możliwości mieszkania więcej rodzin we wieżowcach. Taniec we wszystkich stylach powinien być dostępny dla wszystkich. Nauka OK, ale powinno być tak, że można od razu tańczyć wszystkimi stylami, ale np. bardzo brzydko na początku. Denerwuje mnie też to, że gra sama tworzy wampiry, nawet, jeśli w mieście żadnego nie ma (nielogiczne, bo jak niby się miały pozarażać). Denerwuje mnie też lokaj, gotuje za dużo jedzenia, moje Simy nie nadążają jeść. i potem wszystko się marnuje. Jest na to mod, to chociaż to jest dobre, ale zachowanie tego lokaja mnie denerwuje. On powinien sobie siedzieć gdzieś sam, a nie się ciągle wcinać do rodziny. Ciągle chce razem z nimi oglądać TV, dosiada się do nich podczas posiłków. Ja mam odpowiednią ilość miejsc siedzących dla mojej rodziny. Często muszę kazać Simowi przeganiać lokaja, bo on nie ma gdzie usiąść. Oni powinni mieć cechy charakteru "samotnik", to byłby z nimi spokój.
Tak naprawdę to te niedociągnięcia nie są dla mnie tak straszne, jak bugi. Czego mi brakuje? Możliwości bezstresowego grania bez strachu, że zaraz coś się popsuje i trzeba będzie grać od nowa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 11
|
![]()
W TS3 PZ brakuje mi:
- bardziej rozbudowanej kariery gwiazdy bo te zlecania typu przesłuchanie to naprawdę nie jest szczyt marzeń. - gwiazdy dostają pełno obiektów, po pewnym czasie nie ma co z nimi robić, ileż razy można sprzedawać, na co potem wydawać te pieniądze? Wiem można kupować budynki ale one później znów przynoszą dochody, których w tej grze nie ma za bardzo jak "przehulać" ![]() Mogłaby być opcja np. "oddaj przedmiot/przekaż kwotę na akcję charytatywną". Przecież w prawdziwym życiu gwiazdy wykazują się czasem szlachetnością. - jak już wcześniej było wspomniane - brak wokalu, w ogóle brak kariery piosenkarskiej, nie ma też DJ-ów. No jakto? Kluby bez DJ-ów? Owszem, w eleganckich klubach są pianiści ale w dyskotekach aż się proszą DJ-eje. - zgadzam się też z tym, że powinna być opcja operacji plastycznej oraz pójdę jeszcze dalej - opcja odsysania tłuszczu. Idzie puszysta simka do SPA albo szpitala a wychodzi szczuplutka ![]() Wiem, że można simów męczyć ćwiczeniami albo skorzystać z nagrody za punkty ale dodatkowa opcja utraty kilogramów moim zdaniem byłaby ciekawa. Koszt takich operacji powinien być spory aby było co robić z pieniędzmi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|