|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja też się zgadzam z tym SPA. Ale uważam również że powinno być coś takiego jak mikrofon, możliwość zbudowania WŁASNEJ restauracji (w dwójce były takie podesty kelnerskie). Co jeszcze, no ten ogrodnik to prawda, powinna być konsoleta DJ'a i sam DJ, bo klub ekskluzywny,a tu Ci kolo na pianinku ciśnie.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Przeczytałam jak ktoś napisał że nie wie czy wampiry będom zabijać simów lub gryzć bez ich pozwolenia.
Napisze na te pytanie odpowiedz wampiry nie będom zabijać ludzi nie będom ich gryzć bez pozwolenia ani nie trzeba ich zaczepiać aby was ugryzły mogom poprostu same was zaczepić. Wampiry zanim same was ugryzom zapytają was czy mogom waszego sima ugryzć jeśli on się nie zgodzi to go nie ugryzom. Nie mam tej gry coprawda ale chyba wszystko o niej przeczytałam jak ktoś ma jakieś pytania to pisze tutaj ja będe codziennie sprawdzać. Więc jak ktoś nie wie czegoś to tutaj przysłać pytanie sprubuje na wszystkie odpowiedizeć. ![]() Ja rozumie że wile wam brakuje ale przyznajcei lepszej gry nie zrobicie. Zaraz ktoś coś usłyszy z tych komentarzy zademontuje to wszystkiem że ta rzecz będzie wszyscy sobie kupiom the sims 3 po zmroku tylko dlatego bo usłyszy te plotke a kedy zacznie grać w the sims 3 [po zmroku okaże się że tej rzeczy nie będzie... ![]() Adamo czy ty wogule nic nie cyztałeś nie będzie tam restauracji co orawda ale włsane kluby możesz zrobić :/ Ostatnio edytowane przez Starlight : 08.12.2010 - 16:34 Powód: ppppppppp |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Też mnie spotyka że np: idzie do pokoju i nagle jak by zamrożona została w drzwiach. Gdy nie miałem Aktualizacji simsów 3 do 1.17 i Po zmroku, wszystko chodziło jak marzenie. Nie działa mi także Book of Talent zna może ktoś zamiennik?
|
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Ja też mam to z tym zamrażaniem Simów, przy każdych schodach czy drzwiach. Co do Book of Talent to jest NRaas Master Controller. Jest o tyle fajny, że można zaznaczyć na liście kilka umiejętności na raz i potem wpisywać poziom umiejętności jaki chcemy, w wyskakujących okienkach.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
U mnie czasami interakcje się tną, ale nie mam takich problemów jak wy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Właśnie włączam grę, chyba z tydzień nie grałam i wcale mnie nie ciągnęło, bo jak pomyślę o kolejnym pustym klubie albo wykonywaniu interakcji kilka godzin... :/ No trudno, używam testinga i gdy Sim zmarnuje zmuleniem się czas, w którym miał np. zjeść obiad, to podciągam mu pasek głodu kodem, teleportacji też używam.
Nie wiem, czy było to gdzieś na forum, ale - myślicie, że jeśli powywalam bramki z tych klubów z bramkarzami, to będzie w nich tylu ludzi, co w Kujonie i spelunkach? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 11
|
![]()
Możliwe, że tak. Ja ostatnio zrobiłam własny klub i nie wstawiłam tam bramek. Jest bardzo dużo osób, w tym osobistości i wampirów itd, mimo, że myślałam iż tak nie będzie, bo klub jest spory (parter + 2 piętra) i ma od groma oświetlenia...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Jestem w szoku, gra mi dziś nie muli, Simy robią wszystko natychmiast po wydaniu polecenia, zapisuje się raz-dwa, i w ogóle cud miód i orzeszki... Tyle, że oczywiście ludzi w klubach nadal nie ma.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
On mieszka za mostem w tej 'sferze vipów' musi być:<
![]() |
#10 |