|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mam pytanie i byłabym wdzięczna za odpowiedź... Jak wiecie nie gram wampirami, ale ponieważ zapis ciągle mi się psuje i ciągle muszę przenosić moją rodzinę do nowej wersji Bridgeport, no to ciągle muszę kasować te wampiry... Nie wiem czy już ktoś o tym pisał, ale mam tutaj listę wampirów, z którymi zaczyna się gra w Bridgeport. No i trójki z nich nie mogę znaleźć... Może ktoś z Was wiedziałby gdzie mieszkają. Bo ja ich ciągle sztucznie dodaję do rodziny i usuwam spod edycji miasta. Może dlatego gra mi się ciągle psuje. No więc ta rójka zbiegów to:
Erika Talon Brigida Hemlock Flo-Flo Chique A gdyby ktoś był ciekawy listy wampirów oprócz tych trzech kobiet, oto oni... Wogan, Belisama, Morrigan Hemlock Merrick Beau Vladimir Schlick William Fangmann Elvira Slayer Niewielu, prawda. Zabawne, że już po pierwszej nocy gry w Bridgport jest ich jeszcze raz tylu. Mam na to moda, działa, więc po oczyszczeniu miasta z wampirów już się nie odradzają. Jakby ktoś wiedział gdzie mieszkają te 3 kobiety, to proszę o info. Ja przeszukałam całe miasto. Oni mieszkają głównie jako współlokatorzy innych rodzin, więc trudno ich namierzyć. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Anie_1981, u mnie ta Brigida Hemlock jest barmanką w Jasnocie. Może u Ciebie także będzie, jak tak to poprostu dodaj ją do rodziny testingiem[...] i ulecz. Pozostałych dwóch wampirzyc na oczy nie widziałem, ani żadnego Williama Fangmanna.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Mój sim poznał simkę. Bawili się na mieście oraz w domu tak dobrze, że simka zaszła w ciążę
![]() Ja się pytam: co to ma być??? To jak ja starego dziadka, patriarchę rodu, ojca i dziada zamienię w wampira, to cała jego familia pozamienia się w wampiry? Dzieci i wnuki??? To ch....y błąd jest! |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Simka od ugryzienia aż od końca przemiany w wampira nie może zajść w ciąże. Przynajmniej moja
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
No ja właśnie wolałabym uniknąć korzystania z kodów. Skoro jest barmanką, no to powinna gdzieś mieszkać w mieście, no nie? Tak jak pisałam w poprzednim poście, wampiry w większości mieszkają jako współlokatorzy innych Simów, więc nie ma ich nazwisk nad domami w których mieszkają. Są w rodzinie "Mieszanina dobra i zła" np. Wyjątkiem są Hemlockowie, troje z nich, parka z dzieckiem mieszkają w jednym z wieżowców. Ja się w leczenie nie bawię. Za długo by to trwało. Najlepiej byłoby zaprzyjaźnić się z tą trójką, zaprosić, a potem wyprosić i patrzeć do którego wchodzą domu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
mnie właśnie denerwuje to, że jak się urodzą dzieci, które mają chociaż 1 rodzica wampira, to mają znamie na szyi, a przecież one nie zostały ugryzione -.-
albo miałam simkę wampirzycę. później wypiła lek na wampiryzm a po paru dniach zaszła w ciążę i urodziła bliźniaki. z tym że jedno dziecko to zwykły sim, a drugi wampir ;d . |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
mogą.
przemiana trwa chyba 3 dni. |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Natix, wampy mogą jeść zwykłe potrawy do woli, ale nie zapełni się pasek pragnienia.
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Z tego co zauważyłem łatwo można rozpoznać sima wampira
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |