|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
No i bierdoneczka jest..
Jak nie za oknem to chociaż podczas otwierania simów będę miała wiosnę : D
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
w wawie w saturnie też jest, właśnie dzisiaj kupiłam, ale dopiero teraz będę grać
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Lady88 to jak trochę pograsz to koniecznie opisz wrażenia i wstaw zdjęcia nowych obiektów
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
na razie nie wstawię, bo nie wiem dlaczego ale po każdym zainstalowanym nowym dodatku muszę reinstalować całe sismy bo są błędy :/
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
u mnie nei ma bledow o dziwo !! gram od chwili, chce sobie wstawic grill narozny ten co widoczny byl na zdjeciach i nijak nie jestem w stanie go zrobic.. osobno jest grill a osobno lodowka i pewnie trzeba polaczyc szafka ale nei da sie tak zeby szafka sie zagiela.. tzn zeby byla narozna ;/ wkurza mnie to bo nie chce wstawiac trzech szafek zeby powstala jedna narozna chce zeby bylo tak jak na zdjeciu narozny, podejrzewam ze jedna szafka byla pomiedzy ( zobaczcie na zdjeciu) akurat sim stoi tam i zaslania to łączenie, pomozcie bo oszaleje ;/
ps milym zaskoczeniem jest skrocone ladowanie gry
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
tak tam na bank jest wstawiona szafka (oczywiście doszły nowe z tymi akcesoriami)
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
To zapytam pewnie po raz 10 tutaj : czy teraz, Waszym zdaniem, patrząc na całą grę, warto kupić?
Dziś się wybieram do Wawy, więc mam zamiar się o coś wzbogacić, ale nie wiem, czy o te akcesoria czy o Szybką Jazdę. Ale to inna sprawa. Więc Waszym zdaniem warto? : ) |
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
Mnie Szybka Jazda się nie spodobała w ogóle :/
a te akcesoria owszem fajnie teraz wygląda ogródek czy taras z nowymi akcesoriami i ubrania w przeciwieństwie do tych z Szybkiej Jazdy są o wiele fajniejsze. Ale każdy ma różne gusta. Lepiej poszukaj w necie screenów i z tego i z tego dodatku i sama zdecyduj co Ci bardziej odpowiada, co bardziej Ci potrzebne. Ja np nie przywiązuję uwagi do samochodów, a tym bardziej do ubrań wyścigowych. A lubię zorganizować domówkę w ogrodzie
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
moim zdaniem ogolnie warto choc ciezkie pytanie bo dla jednego tak dla drugiego nie. zaraz wstawie zdjecia z gry. Tam jest szafka ale nie da sie z niej zrobic narożnej ani z z tej szafki normalnej ani z tej z wysunietym blatem jakby barowej - mowie o tych nowych z tego dodatku pasujacych idealnie do tego grilla i lodowki, wiec mam az 3 dodatkowe zeby sie zrobilo naroznie, zreszta zaraz zobaczycie.
jak sie wstawia zdjecia ? bo te opcje wyzej mam nieaktywne wogole dodam wiec tak : http://img80.imageshack.us/img80/9536/screenshot76a.jpg Ostatnio edytowane przez beata18ns : 02.02.2011 - 14:01 |
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|