![]() |
#581 |
Guest
|
![]()
Ja jak zakochałam moją Simkę w jakimś 5-gwiazdkowym aktorze, oni wzięli ślub to ona miała tylko 4 gwiazdki a później jakoś tymi zleceniami od agenta zdobyła 5. Ciągle do mnie z tymi zadaniami dzwonią XD I teraz moje pytanie: Jak mam okazję- Idź do księgarni i podpisz jakąś tam biografię, to jak klikam na przycisk: Idź podpisz, wtedy interakcja pojawia sie na chwilę w kolejce a później znika. O co chodzi?
|
![]() |
|
![]() |
#582 |
Reputacja: 11
|
![]()
To jest błąd już sporo osób tak miało. Niestety musimy czekać aż łaskawie to naprawią...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#583 |
Reputacja: 10
|
![]()
Niedobrze, trcohę mi zajęło zaprzyjaźnienie się z tą nastolatką. A czy wogóle może zmienić w wampira nastolatkę nawet dorosły wampir? Czy moja simka nie musi dorosnąć?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#584 |
Guest
|
![]()
Wydaje mi się że nawet dorosły wampir nie może przemienić nastolatki w wampira. Dzieci mogą być wampirami jedynie, gdy się takie urodzą. Ale nie wiem na pewno, bo nie próbowałem przemieniać nastolatki.
Zawsze możesz zaczekać trochę, aż ta nastoletnia wampirzyca dorośnie. |
![]() |
![]() |
#585 |
Reputacja: 16
|
![]()
Czy u was też po zainstalowaniu PZ simy strasznie wolno kontaktują? :/ Gdy daję im serie romantycznych, to pomiędzy nimi muszą się jeszcze po kołysać z 10 minut. To strasznie denerwujące. :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#586 |
Guest
|
![]()
no,u mnie też simy są strasznie zmulone,przez co niemal ciągle się spóźniają do pracy
|
![]() |
![]() |
#587 |
|
![]()
Można zmieniać położenie schodów itd. w apartamentach?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#588 |
Guest
|
![]()
U mnie ten problem dotyczy tylko Bridgeport. W innych miastach typu Barnacle Bay, Sunset Valley nie jest tak tragicznie. Do tego jeszcze się zacinają w drzwiach, windach, ogółem masakra.
|
![]() |
![]() |
#589 |
|
![]()
A jest możliwość umieszczenia apartamentów, klubów, studia filmowego w innych miastach??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#590 |
Reputacja: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |