Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 05.02.2011, 17:12   #941
Fatumka

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Pytania i odpowiedzi.

O mojej rodzinie napisali, simka miała 3 gwiazdki, sim 4 i urodziło im się dziecko i o tym dziecku napisali, cośtam, że nowy członek rodziny i w ogóle

Albo jak się simy pobiorą, o moich sąsiadach pisali, więc chyba są tylko takie ważne wydarzenia tam...
Fatumka jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 05.02.2011, 17:56   #942
Połówka

no tak, ale chyba chodzi o to, że w gazecie nie pisze np. "Simka xx poszła dziś do klubu i całowała się tam z innym" . bo o dzieciach, ślubach itp. pisza normalnie w gazetach, nie tylko jak simka jest znana
Połówka jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 05.02.2011, 18:57   #943
Fatumka

Aaa to nawet nie wiedziałam, ale po prostu przed dodatkiem po zmroku zwykle moje simy nie czytały gazet

Noo to w sumie fakt, o samych osobistościach nie piszą...
Fatumka jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 05.02.2011, 19:13   #944
anie_1981

A ja mam pytanko, nie wiem, czy we właściwym dziale, ale po tylu dodatkach, to już ciężko wyczuć, co kiedy doszło.

Mam Simkę nastolatkę, z normalnymi cechami charakteru jak "szczęściara", czy "sprawna fizycznie". Na pewno ma "Odważna". No i jak na nią klikam to mam opcję "spal coś w pobliżu"... Ona ma normalne cechy, nic co wskazywałoby na piromankę, wie ktoś jak się tego pozbyć? To zapewne jakaś cecha ukryta, nie umiem jej niczym wyłączyć.

EDIT:

Mam jeszcze jedno pytanie. W edycji miasta jest możliwość ustawiania własnych parcel. Zawsze miałam taką o rozmiarze 30x40, a teraz nie ma. Zauważyliście coś takiego u siebie? Tak mi się zrobiło (chyba) po łacie od Imprezki w plenerze. Jeszcze jej nie mam, ale łatę już tak.

Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 05.02.2011 - 19:20
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 05.02.2011, 20:34   #945
TheSims3Fan
Guest

A jeżeli się przeprowadzisz do innego miasta ta samą rodzina to moge zmienic fryz i własy. Ale zapytuje czy można zmienic charakter ?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.02.2011, 20:38   #946
Chryzantem Złocisty
Guest

Cytat:
Napisał TheSims3Fan Zobacz post
A jeżeli się przeprowadzisz do innego miasta ta samą rodzina to moge zmienic fryz i własy. Ale zapytuje czy można zmienic charakter ?
cooooo?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.02.2011, 20:39   #947
TheSims3Fan
Guest

Czy można zmieniac charakter ?
I pytanie drugie to czy ktokolwiek wie o tym jak robic nagłówek ? Bo w zwiastunie było o tym.

Ostatnio edytowane przez TheSims3Fan : 05.02.2011 - 20:55
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.02.2011, 21:38   #948
rocktechnika

Cytat:
Czy można zmieniac charakter ?
I pytanie drugie to czy ktokolwiek wie o tym jak robic nagłówek ? Bo w zwiastunie było o tym.
To, że coś było w zwiastunie, nie oznacza, że będzie w grze. Twórcy już wielokrotnie to udowodnili.
Możesz zmienić charakter Sima - wpisujesz kod
testingcheatsenabled true , klikasz na wybranym Simie lewym przyciskiem myszki z wciśniętym jednocześnie klawiszem Shift i wybierasz opcję "Zmień cechy", czy jakoś tak.
Tylko dlaczego zmiana charakteru, włosów i ubrania Sima miałaby być powiązana z przeprowadzką?!
stare 05.02.2011, 22:07   #949
TheSims3Fan
Guest

Cytat:
Napisał rocktechnika Zobacz post
To, że coś było w zwiastunie, nie oznacza, że będzie w grze. Twórcy już wielokrotnie to udowodnili.
Możesz zmienić charakter Sima - wpisujesz kod
testingcheatsenabled true , klikasz na wybranym Simie lewym przyciskiem myszki z wciśniętym jednocześnie klawiszem Shift i wybierasz opcję "Zmień cechy", czy jakoś tak.
Tylko dlaczego zmiana charakteru, włosów i ubrania Sima miałaby być powiązana z przeprowadzką?!
Związane no bo z nowym dodatkiem jest nowe miasto i nowe fryzy itd.
THX za koda ale na kody nie gram bo na moim kompie nie dizałają. Wiesz może czemu ? xD

Niech ktos napisze Moda na cenzure bo podobno od tego nie widze gurami , i szlama I jak koszystac z modów bo może zle sciągam albo cos bo znalazłem ale tamte mi nie dizałaja

@Ilona-nie pisz proszę dwóch postów pod rzad,od tego jest opcja edytuj,a odnośnie modów,to jest specjalny temat o nich,a jeżeli chodzi o ich instalacje,to mamy poradnik na forum,a to wszystko znajdziesz używając opcji SZUKAJ .Pozdrawiam

Ostatnio edytowane przez Ilona : 06.02.2011 - 01:11
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.02.2011, 23:06   #950
hellraiser
Guest

Cytat:
Niech ktos napisze Moda na cenzure bo podobno od tego nie widze gurami , i szlama I jak koszystac z modów bo może zle sciągam albo cos bo znalazłem ale tamte mi nie dizałaja
Na początek proponuję zaznajomić się ze słownikiem języka polskiego.

Co do moda, nie wiem czy to na pewno od tego, ale wydaje mi się, że tak. Powiedz mi, czy wklejałeś moda przed zainstalowaniem Po Zmroku?
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Zasady Postowania