![]() |
#941 |
Reputacja: 10
|
![]()
O mojej rodzinie napisali, simka miała 3 gwiazdki, sim 4 i urodziło im się dziecko i o tym dziecku napisali, cośtam, że nowy członek rodziny i w ogóle
![]() Albo jak się simy pobiorą, o moich sąsiadach pisali, więc chyba są tylko takie ważne wydarzenia tam... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#942 |
|
![]()
no tak, ale chyba chodzi o to, że w gazecie nie pisze np. "Simka xx poszła dziś do klubu i całowała się tam z innym" . bo o dzieciach, ślubach itp. pisza normalnie w gazetach, nie tylko jak simka jest znana
|
![]() |
![]() |
![]() |
#943 |
|
![]()
Aaa to nawet nie wiedziałam, ale po prostu przed dodatkiem po zmroku zwykle moje simy nie czytały gazet
![]() Noo to w sumie fakt, o samych osobistościach nie piszą... |
![]() |
![]() |
![]() |
#944 |
|
![]()
A ja mam pytanko, nie wiem, czy we właściwym dziale, ale po tylu dodatkach, to już ciężko wyczuć, co kiedy doszło.
Mam Simkę nastolatkę, z normalnymi cechami charakteru jak "szczęściara", czy "sprawna fizycznie". Na pewno ma "Odważna". No i jak na nią klikam to mam opcję "spal coś w pobliżu"... Ona ma normalne cechy, nic co wskazywałoby na piromankę, wie ktoś jak się tego pozbyć? To zapewne jakaś cecha ukryta, nie umiem jej niczym wyłączyć. EDIT: Mam jeszcze jedno pytanie. W edycji miasta jest możliwość ustawiania własnych parcel. Zawsze miałam taką o rozmiarze 30x40, a teraz nie ma. Zauważyliście coś takiego u siebie? Tak mi się zrobiło (chyba) po łacie od Imprezki w plenerze. Jeszcze jej nie mam, ale łatę już tak. Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 05.02.2011 - 19:20 |
![]() |
![]() |
![]() |
#945 |
Guest
|
![]()
A jeżeli się przeprowadzisz do innego miasta ta samą rodzina to moge zmienic fryz i własy. Ale zapytuje czy można zmienic charakter ?
|
![]() |
![]() |
#946 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#947 |
Guest
|
![]()
Czy można zmieniac charakter ?
I pytanie drugie to czy ktokolwiek wie o tym jak robic nagłówek ? Bo w zwiastunie było o tym. Ostatnio edytowane przez TheSims3Fan : 05.02.2011 - 20:55 |
![]() |
![]() |
#948 | |
|
![]() Cytat:
![]() Możesz zmienić charakter Sima - wpisujesz kod testingcheatsenabled true , klikasz na wybranym Simie lewym przyciskiem myszki z wciśniętym jednocześnie klawiszem Shift i wybierasz opcję "Zmień cechy", czy jakoś tak. Tylko dlaczego zmiana charakteru, włosów i ubrania Sima miałaby być powiązana z przeprowadzką?!
![]() |
![]() |
#949 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() THX za koda ale na kody nie gram bo na moim kompie nie dizałają. Wiesz może czemu ? xD Niech ktos napisze Moda na cenzure bo podobno od tego nie widze gurami , i szlama ![]() ![]() @Ilona-nie pisz proszę dwóch postów pod rzad,od tego jest opcja edytuj,a odnośnie modów,to jest specjalny temat o nich,a jeżeli chodzi o ich instalacje,to mamy poradnik na forum,a to wszystko znajdziesz używając opcji SZUKAJ .Pozdrawiam Ostatnio edytowane przez Ilona : 06.02.2011 - 01:11 |
|
![]() |
![]() |
#950 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Co do moda, nie wiem czy to na pewno od tego, ale wydaje mi się, że tak. Powiedz mi, czy wklejałeś moda przed zainstalowaniem Po Zmroku? |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|