|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
=="..........miazdzysz mnie.......no to idz z tego forum skoro twierdzisz ze nikt cie nie lubi bo mu sie twój "kawał" niepodoba...........normalnie z mostu sie powinnaś przez to rzucić! a teraz powrót do tematu........
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Może powinnaś?? To Ci dobrze zrobi. Ja niedawno zrobiłam sobie przerwę w forach. Ale ktoś mnie namówił na powrót. Miło wiedzieć, że ktoś Ciebie kocha :*
Słuchajcie... Mam dla was szokującą wiadomość... Moja papuga łazi mi po pościeli... Ach, przepraszam, to nie to. To jest zbyt szokujące ![]() Sim, torturowany przez sima, przykładając sztylet do gardła i trzymający coś w ręku (ja mam pomysły ![]() - Skąd to masz?! - z TVMarketu, a co chcesz odkupić? Co ma sim w kieszeni? - Sim w kieszeni ma nosić swoje drobne Czym się różni simowy pies, od zwłaszcza? - simowy pies sika na podłogę, a zwłaszcza w kwiatki ![]() Ostatnio edytowane przez Ania_13 : 05.12.2004 - 09:21 |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 15
|
![]()
Ja mam ale denny
KAWAŁ PT."TO LOGICZNE!" Sim wychodzi zdomu. Dwa sim-koty zostają same.Siadają obok klatki z kanarkiem i jeden mówi: -Musimy się do niego jakoś dostać! -Ale jak? -Nie wiem... -Pazurami? -Nie. -No to czym? -Chyba się nie uda! -To nie można zjeść klatki z kanarkiem w środku?!
cytat: " (...) Bo oczy są zwierciadłem duszy, a ona ma wielką duszę, więc musi mieć wielkie oczy, bo jakby miała małe to by się jej nie zmieściła...." 20 czerwca wyprowadzam się do Anglii. Nie kasujcie mojego konta, jeszcze wrócę :< |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
JA MAM FAJNY
idzie sim do lazienki i drze sie 'POWOOOOODZ', a tam kibel zapchany!!!! ahahahahahahhahahaha. ALE FAJNE JA NIE MOGEEEEEEEE |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Idzie sim do lekarza i już chce coś mówić ale sim lekarz mówi:cicho bo kawały już zaczynają o nas opowiadzć
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
To jest dobre :happy2: :tu: :tu: :tu: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
hm, myślę, że uwagi na temat avatarów można wymienić prywatnie :} za nieofftopowanie byłabym wdzięczna. to nie jest temat o avatarze neostrada.pl
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
eeeee, macie dziwne poczucie humoru.
btw, neostrada - donald rlz. pasuje do nicka =DD |
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mam! ^^
Dziewczyna o imieniu Maja wlacza gre i wchodzi do rodziny Empire z simka Jeanne. Simka mysli: -aaa!!! O nie!!! Znowu kupi mi smocze jajo! Nie chce miec popiolu z domu!!! AAAAA!!!! Albo: -AAAAAA!!!!!!!!!!!!!!! NIeEE TYLKO nie MAJA!!! NIE CHCE UMIERAC SIEDZAC NA STOSIE SŁOMY PRZY KOMINKU!AAAA!!!
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|