|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Idzie Henryk Ćwir i mysli
![]() Spotykaja sie dwie simki - pozyczysz mi pienidza - na to druga - no jasne rosebud ;!;! Beznadzieja ![]() Henryk Ćwir : - co robi ta kreska nad moja glowa niedosc ze jest czerwona to jeszcze caly czas za mna chodzi Spotykaja sie dwa simy : - co jestes taki niewyspany ?? - bo ten budzik mnie codziennie budzi o 6 ![]() - sprobuj delete, ja tak zrobilem z zona ![]() Ja niemam talentu do tworzenia kwalow ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Reputacja: 18
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Kaczor,twoje dowcipy wlasnie sa najlepsze
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Przychodzi Henryk Ćwir do lekarza - a lekarz - a ja taki nieuczesany :unsure: :lol: ![]() Jeszcze raz dziekuje Nefi ![]() Pozdrowionka |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Ty naprawde kaczor masz najlepsze kawały!
OOO... Mam taki jeden: Sim do sima: -Pożyczysz mi abre? -przeciesz masz! -gdzie? -wokół siebie! GŁUPIE JAK... |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Dzieki, dzieki za wsparcie
![]() Jak cos wymysle to napisze ![]() Narazie pustka.... ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Ps.Lika witaj po przerwie..!! |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Siemka nie wiem czy taki kawał już był bo nie czytałam wszystkich :
Idzie sobie mała simka . Spotyka innego małego sima . -Siemka jak leci ?? - pyta się simka -Co mój nowy samolot z papieru ?? - odpowiada sim . Wiem że aż żenujący ten kawał ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 15
|
![]()
mis888 - hehe niezłe
![]() Idzie sobie sim, patrzy a tu jego sąsiadka puszcza petardy. Podchodzi do niej: - Cześć. -Hej-odpowiada simka i dalej puszcza petardy. -Czemu tak cały czas strzelasz tymi petardami? -Bo ubiłam interes z moim graczem ,że jak uzbieram kasę i przyjdzie po mnie kostucha, to ja mu zapłacę a on ją skasuje! Za petardy idzie dużo kasy hehe ![]()
cytat: " (...) Bo oczy są zwierciadłem duszy, a ona ma wielką duszę, więc musi mieć wielkie oczy, bo jakby miała małe to by się jej nie zmieściła...." 20 czerwca wyprowadzam się do Anglii. Nie kasujcie mojego konta, jeszcze wrócę :< |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|