![]() |
#1052 |
Reputacja: 10
|
![]()
taa, ja tak sprawdzilam - zanim urosnie brzuch zaplanuj sobie/stworz stroj, ktory bedzie nosila, przynajmniej nie zmieni ci sie automatycznie na jakis badziew
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1053 |
Guest
|
![]()
dzięki!
mojej simce kiedyś dało okropną,różową suknię wizytową,w której simka wyglądała jak różowa beza.fuj. |
![]() |
![]() |
#1054 |
|
![]()
Ja kupiłam w Store taką niebieską (fioletową?) suknię o nazwie "Nigdy Panna Młoda", czy tak jakoś. Gra czasami losuje tą suknię dla Simki, ale ta suknia "nie obsługuje brzucha", Simka w niej ma płaski brzuch do końca ciąży. Ale zauważyłam fajny szczegół, gdy się ma NRaas Master Controller'a i Karierę... Można wtedy Master Controllerem edytować ciężarną (już z rosnącym brzuchem) wysyłając ją do tego CAS stylisty. Ciekawostką jest to, że wtedy w katalogu widać TYLKO odzież, nadającą się dla ciężarnych Simek. Inna sprawa, po porodzie nie trzeba wtedy od nowa wybierać Simce ubrań normalnych, nie ciążowych. Simka po prostu ma z powrotem swoją standardową odzież.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1055 |
Reputacja: 11
|
![]()
3/4 moich simek dostaje jako wizytową suknię takie okropieństwo (które btw sama ściągnęłam, okei), w którym mają płaski brzuch. niezła transformejszyn.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1056 |
|
![]()
Ale nic nie przebije tego, że ciężarna Simka na czas kąpieli "zdejmuje brzuszek"... No a przynajmniej kiedyś tak było, ściągnęłam sobie takiego moda, który to poprawia i od tamtej pory już nie sprawdzałam czy EA to poprawiło, czy nie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1057 |
Guest
|
![]()
Jak zrobić w trybie budowania sektor dla vipów?
|
![]() |
![]() |
#1058 |
|
![]()
To chyba tymi linkami od bramkarzy. Nie wpuszczają Simów z niską popularnością. Gdy budujesz własną knajpę to powinny być normalnie dostępne w katalogu kupowania. Jeśli nie to wpisz kod testingcheatsenabled true a potem kod BuyDebug on.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1059 |
|
![]()
Chcę się dowiedzieć jeśli ktoś wie czy można tańczyć z drugim simem bardziej romantycznie np w objeciach? bo jak narazie simy tańczą bardzo luzno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1060 |
|
![]()
Chyba się nie da.
|
![]() |
![]() |