|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
no jak się popatrzy ro w niektórych rejonach nowej okolicy wygląda na wieś , więc może krowy mogłyby być i osły też do pobrania ze Store
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Nie nastawiajmy się na jakiś hit, bo potem wszyscy marudzą, ja nie oczekiwałem nic od dodatku "Pokolenia" i teraz jest moim ulubionym
![]()
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Może i tak ale mi to wszystko bardzo się podoba i tez podoba mi się to że można będzie zwierzakami prowadzić chodź dla innych jest to minus dla mnie jest to plus
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ja bym chciała chociaż 3 wielkości psów; małe, średnie i duże. : >
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
No fajnie by było ;p ;p ;p ale najlepiej by było gdyby był jakiś suwak żeby ustawiać wysokość psa ale komu by chciało się to zrobić.
![]() Chciałabym już zobaczyć jakieś nowe ubrania jeździeckie będą ciekawe czy będą bryczesy. ![]() Ostatnio edytowane przez ola2199 : 27.07.2011 - 09:30 |
![]() |
![]() |
#6 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Ja bym chciał zobaczyć jakieś zwierzęta z tego dodatku, inne niż dotychczas.
![]() |
#7 |
|
![]()
Ja też. No ale tak jak napisałam trochę wcześniej, pewnie planują dla nas jakieś niespodzianki. Wszystko my zobaczymy i będzie zaskoczenie z tego wszystkiego
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Ano, ja też mam nadzieję że będą jakieś inne rasy zwierząt. Bo jak będą te same, to na 50% nie kupię tego dodatku ^^
|
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
A czego wy oczekujecie?
Fioletowych Słoni? Jednorożców? Nie będzie strasznie egzotycznych zwierząt. Sterowac będziemy mogli psami, kotami i może końmi. Nie oczekujcie zbyt wiele, bo się rozczarujecie. ;p
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
ja zbuduję sobie ranczo i będę miał dużo psów i jakby była taka możliwość to trzymałbym na nim parkę koni
A czy ktoś sie orientuję czy konie będzie można trzymać na parceli domowej? |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 43 (0 użytkownik(ów) i 43 gości) | |
|
|