Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 11.08.2011, 17:31   #1
Gio

Reputacja: 15
Domyślnie Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.

@up i @upup: to, że wilkołaki nienawidzą się z wampirami, to nie jest wymysł zmierzchu. To jest jedna z podstawowych cech gatunku wilkołak, wymyślona już za bardzo dawnych czasów przez wieśniaków, którzy wiązali te stworzenia z jakimiś przesądami itd.

Wilkołaki mogłyby być, tylko takie jakieś ładne, a nie: wygląd małpy, a futro jak z yeti. Bardziej realistyczne... z tym, że wtedy gra chyba musiałaby być +18

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 11.08.2011, 17:48   #2
Séverine

Reputacja: 10

Cytat:
Napisał Gio Zobacz post
Wilkołaki mogłyby być, tylko takie jakieś ładne, a nie: wygląd małpy, a futro jak z yeti. Bardziej realistyczne... z tym, że wtedy gra chyba musiałaby być +18
EA prędzej by było zdolne do zrobienia różowej kulki która chce być drapana po brzuszku niż do bardziej realistycznego wilkołaka W dwójce to taki wilkołak raczej przypominał yeti czy tam wielką stopę z podróży, jedyny szczegół to twarz, u ,,wilkołaków" były pyski które bardziej przypominały psa.
stare 11.08.2011, 20:20   #3
cordian

Tak chodziło mi o Zmierzch, ale nie chciałem tu publicznie tego pisać.
Żebyście się nie zdziwili jeżeli faktycznie tak będzie

Nie napisałem, że relacje wampirów i wilkołaków to wymysł Zmierzchu, tylko ,że EA może "ściągnąć" z niego pewne motywy i użyć ich w grze. A to wszystko dlatego ,że film ten taki popularny się swego czasu zrobił
cordian jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 11.08.2011, 21:20   #4
Séverine

Jak dla mnie to wilkołaki i wampiry mogą się nawet pozabijać oby nic się nie stało moim idealnym Simom i ich idealnie urządzonych idealnym domom (ach ta skromność)

Jak myślicie, będzie można odblokowywać tak jak w dwójce różne rodzaje i kolory futer oraz obroży? Ja bym chciała, przez to moje zwierzęta by się odróżniały. A może ma to tylko dojść z np. edycją limitowaną?

Cytat:
Napisał TheSims3Fan Zobacz post
Czy ten drugi film to nie Walhensing ?
Czy ten post był na temat? Pisz o zwierzakach
stare 11.08.2011, 21:26   #5
Ejak

Darujcie sobie te wymysły, że wampiry będą przeciw wilkołakom, skoro wampir musiał prosić o pozwolenie Sima ,żeby się z niego "napić".
Coś myślę ,że mało będzie informacji o Zwierzakach w niedługim czasie, bo EA teraz się prawdopodobnie skupi na dodatku do The Sims: Średniowiecze i The Sims Social.
stare 11.08.2011, 21:29   #6
TheSims3Fan
Guest

Cytat:
Napisał Ejak Zobacz post
Darujcie sobie te wymysły, że wampiry będą przeciw wilkołakom, skoro wampir musiał prosić o pozwolenie Sima ,żeby się z niego "napić".
Coś myślę ,że mało będzie informacji o Zwierzakach w niedługim czasie, bo EA teraz się prawdopodobnie skupi na dodatku do The Sims: Średniowiecze i The Sims Social.
a wiecie właśnie kiedy the sims social będzie ?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.08.2011, 21:31   #7
Séverine

Cytat:
Napisał Ejak Zobacz post
Te The Sims Social jest jak dla mnie potrzebne jak plaster na nie powiem co. Grafika rodem z jedynki i ogólnie takie jak by cofnięcie do czasów pierwszej części. Nawet chyba gorsze bo niby to jedynkowe a niby nowoczesna ta grafika.
Poza tym chyba znajdą później minutkę czy tam dwie żeby wysłać nam nowinkę
stare 11.08.2011, 21:34   #8
TheSims3Fan
Guest

Cytat:
Napisał olanowiak Zobacz post
Te The Sims Social jest jak dla mnie potrzebne jak plaster na nie powiem co. Grafika rodem z jedynki i ogólnie takie jak by cofnięcie do czasów pierwszej części. Nawet chyba gorsze bo niby to jedynkowe a niby nowoczesna ta grafika.
Poza tym chyba znajdą później minutkę czy tam dwie żeby wysłać nam nowinkę
Mam nadzieję bo jest tyle wiadomości ile kot w ciągu minuty na..... niepowiem co Ale miejmy nadzieję, że na koniec zas zaskoczą i to solidnie albo odwalą to tak jak każdy dodatek
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.08.2011, 21:36   #9
Séverine

Cytat:
Napisał TheSims3Fan Zobacz post
Mam nadzieję bo jest tyle wiadomości ile kot w ciągu minuty na..... niepowiem co Ale miejmy nadzieję, że na koniec zas zaskoczą i to solidnie albo odwalą to tak jak każdy dodatek
Niby racja, jak nam mało powiedzą to ciekawość będzie jeszcze większa a odkrywanie gry ciekawsze
stare 11.08.2011, 21:40   #10
TheSims3Fan
Guest

Cytat:
Napisał olanowiak Zobacz post
Niby racja, jak nam mało powiedzą to ciekawość będzie jeszcze większa a odkrywanie gry ciekawsze
No własnie pewnie tym razem o to EA chodzi. Może postanowili wziąśc się za ten dodatek pożądnie i nie mówic o wszystkim 2 miesiące przed premierą. Ta gra będzie trzymac w napięciu..... muahahahaha.....

To twoje z Joggingiem to dobry pomyśł ^^ Mógłbym tak jak ja co sobotę i niedzielę własnie pobiegac z psem 9w moim przypadku psami) Ale w tym pierwszym trailerze ył dalmatyńczyk który biegnie u boku pana który tez biegnie....

Ostatnio edytowane przez TheSims3Fan : 11.08.2011 - 21:42
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 42 (0 użytkownik(ów) i 42 gości)

Zasady Postowania