|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
BP ma symbol miasta, a pozostałe otoczenia mają symbol domków (osiedle, bądź wioska). Może Twórcy gry wezmą to pod uwagę i w BP będzie ograniczona liczba dzikich\bezpańskich zwierząt.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ja nie wyobrażam sobie, aby ktoś jeździł konno w centrum Bridgeport, ale już na wzgórzach tak, więc myślę, że konie będą w każdym mieście
|
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Po co w ogóle są te oznaczenia na ikonach światów (wioska, miasto)?
To w ogóle nie jest potrzebne. Nic nie wprowadza do rozgrywki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() Cytat:
A co do dodatku to wydaje się, że się postarali twórcy. Szkoda, że to jeszcze nie czas na farmy ale zwierząt i tak jest dużo z tego co czytam, hodowlane i dzikie.
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Zdjęcia świetne ! Te konie mają chyba dwie wielkości, bo np. ten złotawy z czarną grzywą i ten pod jezdzcem są olbrzymie w porównaniu z zsiwkiem i srokatym (łaciatym) a na pewno w porównaniu ze zrebakiem
![]() Konie są naprawdę super, owczarek niemiecki i kot dopracoeane, a te opadłe liście - super ! Zaczynam się bać , że dodatek z porami roku nie wyjdzie, skoro już tutaj widać krajobraz jesienny...
![]() |
#7 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
nie wiem czy widzieliscie, ale wstawie jak co filmik ktory znalazlam na youtube o sims 3 pets
![]() http://www.youtube.com/watch?v=3EpXMM42txA |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() Cytat:
![]() Myjnia czy coś dla kota, dzieci na koniach, jednorożec, różowy pudel, jelonek, te słodkie pyszczki i wgl ! ![]() Boję się, że jak już będę miała ten dodatek to wszystkich funkcji i rzeczy nie wykorzystam - jest ich całe multum ![]() Ja chcę już premierę ![]()
By music to the heart ;* Zapraszam do pobierania domków: http://pl.thesims3.com/userExchange....sona=vivanasia ;D Ostatnio edytowane przez Beatrice : 17.08.2011 - 05:35 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Wow, ale fajnie, będą jednorożce jednak! I ładny jelonek
I źrebak będzie mogł pić mleko matki! I można urządzić stajnie nie moge sie doczekać ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 40 (0 użytkownik(ów) i 40 gości) | |
|
|