|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Karmienie piersią nie musi być ocenzurowane, bo matki mają prawo to robić nawet na ławce w parku, przy wszystkich.
Misza555, ludzie to też zwierzęta! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Ty tak myślisz, ale PEGI myśli, że dzieci do 18 roku życia nie maja prawa widzieć jak matka karmi piersią.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
tylko że jak matka robi to na ławce w parku, to niektórych może to zdegustować. ja na przykład byłam świadkiem tego w restauracji... ale dobra, to już inny temat.
dżizas... to miasto jest rewelacyjne. takie małe przytulne, idealne dla mnie ![]()
![]() |
#4 |
|
![]()
Znalazłem zdjęcie żółwia... Jestem zawiedziony:
http://sims.mixei.ru/the-sims/the-si...ets1-5309.html Nawet pewnie nie będzie ruszał kończynami, tylko będzie sunął po ziemi. Na drugim zdjęciu widzimy dinusia obok jakiegoś obleśnego baru: http://sims.mixei.ru/the-sims/the-si...ts11-5319.html A na trzecim ,,ciężarówkę (xD)" z lodami: http://sims.mixei.ru/the-sims/the-si...ets3-5311.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ale łądne to nowe miasto, w klimacie miasteczek z Centralnego USA i taka ładna kolorystyka!
mam nadzieję, że za tą rzeczką, będą terany leśne w których będą dzikie konie, jelenie i jednorozce ![]() Klik zdjęcia Ea ze stanowiska na targach gier Gamescom źródło simowie.info Ostatnio edytowane przez Spectrum : 18.08.2011 - 08:23 |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Ciekawa jestem,czy w miasteczku bedzie miejsce na najwieksza posesje jaka mozna w simsch zrobic (jak sie nie myle to chyba jest 60x60),wtedy miejsca starczyloby mi na wszystko,co mozliwe.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 26
|
![]()
OFFTOP: już gdzieś o tym pisałam, ale powiem to jeszcze raz - już w dwójce chcieli dać Simkom możliwość karmienia piersią (miało to być zasłonięte cenzurą), ale z jakiegoś powodu zarzucili ten pomysł... jednak jest animacja i znalazłam mod odblokowujący tę możliwość. Swoją drogą, dla mnie to całkowicie naturalne w przypadku niemowląt, nienaturalne to jest karmienie ich od początku butelką :/ Ciekawe, czy w przypadku trójki też tak było... Ale swoją drogą - dodatek Pokolenia też ma PEGI 12+, a Simy mogą tam robić bara-bara pod prysznicem, więc... ekhem. Swoją drogą, i tak byłoby to zrobione tak, że i bez cenzury Simka by się nam NIE OBNAŻYŁA, więc co za kontrowersje, pff... -- KONIEC OFFTOPU.
A tworzenie zwierzaków zapowiada się nieźle... kto wie, może dzięki fanom doczekam się czegoś przypominającego wielbłąda ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
największa to 64x64
myślę że będzie parę takich parceli, a jest dużo miejsca, więc będzie sobie można takie parcele nawet wstawić ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Szkoda że nie będzie można budować stadniny samemu, ale gdyby trochę jeszcze trzymali dodatek np. na początek 2012 i by to dodali to byłoby fajnie, o
|
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Można samemu budować stadniny.
|
![]() |
![]() |
![]() |