|
![]() |
#1 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ja na pewno będę grała jednorożcem bo zwykłe życie jest nudne ja lubię grać np wampirami i kupować moim simom nagrody za punkty szczęścia życiowego
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
jednorożec jest paskudny.... ale może tylko tak wygląda z perspektywy, bo tamten ze zwiastuna jest całkiem całkiem. ja osobiście wole 'normalne' zwierzęta, jakoś nie lubię kiedy są kolorowe i świecące. ale napewno wypróbuję grę jednorożcem.
![]() |
#3 |
|
![]()
A ja troszkę zmienię temat. Osobiście szkoda, że ea stworzyło tak niewiele dzikich zwierząt. Szopy i jelenie to trochę dla mnie za mało. No i żałuje, że nie będzie można ich oswoić.
Po drugie, jestem ciekawa, gdzie będzie można spotkać dzikie konie (no, bo przecież nie w centrum miasta), a ze zwiastunów i transmisji ea ta mieścina zdaje się strasznie zatłoczona. Wszędzie są jakieś domy lub parcele, a nigdzie nie ma zbyt dużo "dzikiej" natury. Poza tym (i obym się tylko myliła) miasto nie wydaje się jakieś specjalnie duże, a wręcz odwrotnie. Jeżeli będzie się chciało w nim upchnąć jakieś np. kluby z TS3: Po Zmroku i budynki z Kariery, to wydaje mi się, że zabraknie tam miejsca na zwykłe domki : )
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Justinea, myslę tak samo jak pierwszy raz zobaczyłem to miasto to bardzo mi się spodobało, ale widać, że jest w nim za mało miejsca i wolnych przestrzeni, dzikie konie żyją w stadach i nawet na zwiastunie były w grupie, więc nie wiem gdzie te dzikie zwierzęta będą występowały, liczę na jakieś duże łąki to może tam mogłyby te konie 'żyć', oczywiście z dala od miasta
|
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
trafna uwaga.. ale znając życie to nie będzie tak ładnie i pięknie, tylko konie pewnie będą biegać pojedynczo.
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Pewnie tak, ale zawsze można mieć nadzieję
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
A mi się to miasto nawet spodobało. Kto wie, może będę tam grać dłużej. No bo na pewno na początku je załaduję, żeby mieć już miasto przygotowane pod zwierzaki i nie musieć przerabiać Sunset Valley i Bridgeport (tylko w tych miastach gram, inne mnie nie kręcą). Zawsze zostawiam swoje stare zapisy na potem i zaczynam nową grę, dopóki nie wyjdą nowsze wersje modów. Zazwyczaj potem je kasuję i wracam do starych zapisów, bo nowe miasta są nieciekawe. Ale jak Wam wiadomo w Bridgeport gram do teraz....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
ja gram głównie w twinbook i bridgeport, ale najpierw pogram w tym nowym miasteczku, bo mnie urzekło. a nie chcę przerabiać bridgeport, bo dla mnie to za dużo roboty i kombinowania xd
![]() |
#9 |
|
![]()
Ja od niedawna gram Agnieszką Zadek, która wyszła za mąż za Christopher'a Steel. Mają dziecko i zbudowałem im dom
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() Cytat:
![]() Chyba, że grasz tak "często", jak ja - bo ja na przykład znowu jestem bez laptopa i nie grałam w TS3 od początku sierpnia... Mówicie o dzikich koniach, ale czy to w ogóle potwierdzona informacja? Na zwiastunie i zdjęciach były po prostu widoczne JAKIEŚ konie, i równie dobrze mogły tam sobie stać, bo przyszły do lasu z domu - w końcu są sterowalne, więc to żaden problem, żeby na potrzeby materiałów promocyjnych zrobić stadko koni, które wyglądają jak dzikie, bo nie mają siodeł. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 44 (0 użytkownik(ów) i 44 gości) | |
|
|