|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jak to EA za 2,5 miesiąca wszystko Ci się nie zmieni. Fakt, parę rzeczy dojdzie, ujdzie, naprawią coś, udoskonalą itd.
A co do tych screenów to mi się podoba ta rzeźba z osiołkiem, pieskiem, kotem i kogutem. Nawet myślę, że wiem skąd to wzięli*. http://farm7.static.flickr.com/6198/...145085d7_z.jpg z tego screena super jest... kaczuszka ![]() * jak ktos chce napisze mu na pm |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Mi już teraz gra bardzo się podoba, a jak ją dopracują to już w ogóle będzie super.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
A mi się wszystko podoba i czekam z niecierpliwością na ten dodatek...
|
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
To było do przewidzenia, że dojdą te papugi, jeże, wiewiórki itp... Mnie w ogóle to nie zaskoczyło.
Ogólnie nie mam żadnych zastrzeżeń do psów , kotów i koni. Jedni mówią, że najbardziej przyłożyli się do psów, drudzy ,że do kotów a inni ,że to konie są najlepiej dopracowane. Morał z tego taki, że każdy ma inny wgląd na to oraz ,że wszystkie zwierzaki są dobrze ogarnięte ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ja bym powiedziała że do kotów przyłożyli się, najbardziej potem psy a na samym końcu konie bo wyglądają trochę tak plastikowo. Ale co do koni to się, jeszcze okaże jak będę miała już grę i jak zagram wtedy się okaże.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
A ja nie mam zdania na temat tego co najlepiej zrobili. Fakt jest taki, że te gameplay'e niekoniecznie mają dobrą jakość (chodzi mi o jakość video, nie gry), no i wiele zależy od naszych kart graficznych i możliwości kompa. Oczywiście jak tylko dostanę grę w swoje łapki, porobię mnóstwo zdjęć i filmików. Na razie usunęłam wszystkie videa z Simsów z mojego konta youtube. Wkurzało mnie jak ludzie komentowali np. o wchodzeniu na łóżko, że filmik powstał niepotrzebnie. Nikogo nie zmuszam do oglądania
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Rzeźba muzykantów z Bremy jest fajna. Meble też mi się ogólnie podobają, jest kilka na prawdę fajnych, widzę też takie, które są ładne i klimatyczne, ale kompletnie nie przydają się do normalnej gry. Miasto podoba mi się z tego względu, że jak dotąd tylko SV było jasne i takie miłe, Twinbrook i Bridgeport są zbyt ciemne i mroczne, a te AP jak widzę będzie miało i przestrzeń i soczyste kolory i miły klimat
![]()
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
@Absolem zgadzam się z tobą co do grup wiekowych
Przemyślałem sobię i te 2 wielkości psa jakimś sposobem, będzie się dało lekko zmienić np wydłużając głowę lub sierść, albo zrobić pasywniejsze ciało, Chciałbym wiedzieć jakie będą wszystkie rasy psów wprost się nie mogę doczekać |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
4 etapy wzrostu byłyby fajne, taki włąsnie młody dorosły który wyglądem przypominałby już dorosłego a zachowywałby sie jak szczeniak ;p strasznie podobają mi się obroże kotów mają takie fajne odstające elementy i cieszę się że obroża nie jest taka jak w 2 chodzi mi o to że jak np dawałaś ją owczarkowi niemieckiemu to otaczała mu całą szyje i wyglądała jakby była strasznie gruba. dlaczego nie dali tych 3 wysokości psa? nie wybacze im tego ;D
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 55 (0 użytkownik(ów) i 55 gości) | |
|
|