Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 21.08.2011, 19:19   #1
sebi27

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.

spokojnie,spokojnie gra jest jeszcze w stanie tworzenia więc wszystko może się zmienić
sebi27 jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 21.08.2011, 19:40   #2
Maszka

Smile Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.

Cytat:
Napisał sebi27 Zobacz post
wszystko może się zmienić
Jak to EA za 2,5 miesiąca wszystko Ci się nie zmieni. Fakt, parę rzeczy dojdzie, ujdzie, naprawią coś, udoskonalą itd.

A co do tych screenów to mi się podoba ta rzeźba z osiołkiem, pieskiem, kotem i kogutem. Nawet myślę, że wiem skąd to wzięli*. http://farm7.static.flickr.com/6198/...145085d7_z.jpg z tego screena super jest... kaczuszka Taka SłIiTaśśnA. I nawet kiedyś miałam podobna tylko moja miała kokardkę na szyjce. Żyrafę też muszę mieć!!! Budy nawet, nawet... Ta niebieska jest trochę za bardzo " elegancka" . Buda ma wyglądać jak buda, a nie dom, do tego dwupiętrowy!

* jak ktos chce napisze mu na pm
Maszka jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 21.08.2011, 19:36   #3
anie_1981

Mi już teraz gra bardzo się podoba, a jak ją dopracują to już w ogóle będzie super.
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 21.08.2011, 20:37   #4
revive
Guest

A mi się wszystko podoba i czekam z niecierpliwością na ten dodatek...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.08.2011, 20:51   #5
cordian

To było do przewidzenia, że dojdą te papugi, jeże, wiewiórki itp... Mnie w ogóle to nie zaskoczyło.
Ogólnie nie mam żadnych zastrzeżeń do psów , kotów i koni. Jedni mówią, że najbardziej przyłożyli się do psów, drudzy ,że do kotów a inni ,że to konie są najlepiej dopracowane.
Morał z tego taki, że każdy ma inny wgląd na to oraz ,że wszystkie zwierzaki są dobrze ogarnięte
cordian jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 21.08.2011, 21:14   #6
miłośniczka zwierząt

Reputacja: 11

Ja bym powiedziała że do kotów przyłożyli się, najbardziej potem psy a na samym końcu konie bo wyglądają trochę tak plastikowo. Ale co do koni to się, jeszcze okaże jak będę miała już grę i jak zagram wtedy się okaże.
miłośniczka zwierząt jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 21.08.2011, 21:29   #7
anie_1981

A ja nie mam zdania na temat tego co najlepiej zrobili. Fakt jest taki, że te gameplay'e niekoniecznie mają dobrą jakość (chodzi mi o jakość video, nie gry), no i wiele zależy od naszych kart graficznych i możliwości kompa. Oczywiście jak tylko dostanę grę w swoje łapki, porobię mnóstwo zdjęć i filmików. Na razie usunęłam wszystkie videa z Simsów z mojego konta youtube. Wkurzało mnie jak ludzie komentowali np. o wchodzeniu na łóżko, że filmik powstał niepotrzebnie. Nikogo nie zmuszam do oglądania
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 21.08.2011, 21:38   #8
Levkoni

Rzeźba muzykantów z Bremy jest fajna. Meble też mi się ogólnie podobają, jest kilka na prawdę fajnych, widzę też takie, które są ładne i klimatyczne, ale kompletnie nie przydają się do normalnej gry. Miasto podoba mi się z tego względu, że jak dotąd tylko SV było jasne i takie miłe, Twinbrook i Bridgeport są zbyt ciemne i mroczne, a te AP jak widzę będzie miało i przestrzeń i soczyste kolory i miły klimat A drugoplanowymi zwierzakami czyli tymi ptakami, żółwiami, jeżem czy sarną i szopami to jestem zachwycony, w tym względzie EA przerosła moje oczekiwania i jestem kontent. Psy faktycznie mogłyby mieć 3 wielkość, ale mi nie przeszkadzają dwie, jest ok, jedyne co mnie rozczarowało to ponownie 3 etapy wzrostu. Czyli będzie tak jak w dwójce najpierw taki mikroszczeniaczek, który wyrasta od razu na wielkie bydlę. Powinni dać 4 etap, czyli młodego psa, który byłby między szczeniakiem, a dorosłym (tak samo z kotami czy końmi) i byłoby moim zdaniem wystarczająco, nie sądzicie?
stare 21.08.2011, 22:00   #9
Spectrum
Guest

@Absolem zgadzam się z tobą co do grup wiekowych
Przemyślałem sobię i te 2 wielkości psa jakimś sposobem, będzie się dało lekko zmienić np wydłużając głowę lub sierść, albo zrobić pasywniejsze ciało, Chciałbym wiedzieć jakie będą wszystkie rasy psów wprost się nie mogę doczekać
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.08.2011, 22:10   #10
guniaaxd
Guest

4 etapy wzrostu byłyby fajne, taki włąsnie młody dorosły który wyglądem przypominałby już dorosłego a zachowywałby sie jak szczeniak ;p strasznie podobają mi się obroże kotów mają takie fajne odstające elementy i cieszę się że obroża nie jest taka jak w 2 chodzi mi o to że jak np dawałaś ją owczarkowi niemieckiemu to otaczała mu całą szyje i wyglądała jakby była strasznie gruba. dlaczego nie dali tych 3 wysokości psa? nie wybacze im tego ;D
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 55 (0 użytkownik(ów) i 55 gości)

Zasady Postowania