|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Oby nie było takiej opcji że zwierzak zadrapuje coś aż jest z tego kupka śmieci(w dwójce kot zadrapał mi łóżko za 3 000 na amen).Mogliby zrobić tak,że np. zwierzak drapie łózko albo stół,ale jest tylko kilka rysek i sim ma negatywny nastrójnik.I jeszcze w opcjach powinno być coś takiego,że ustala się czy się kieruje zwierzakiem czy nie.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 11
|
![]()
no tak ale ja lubiłam jak mi koty niszczyły prace domową
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
W dwójce to niszczenie rzeczy przez psy i koty było denerwujące i przejaskrawione. Nie każdy pies\kot to robi w realu. Ja mam dwa koty i psa i jakoś meble nie są przez nie zniszczone. Co najwyżej wszędzie jest kocia sierść. Pies jest yorkiem, one nie linieją.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Tak, to niszczenie przedmiotów w TS2:Z było bezsensu, przesadzone i mało realne. Skąd sprężyna w krześle? Ja chcę już te Zwierzaki do The Sims 3 ale będę miał max jedno zwierze np. pieska, kotka lub ptaszka a gdzieś z dala od innych zrobił bym domek i miał konika.
|
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
W dwójce ze zwierząt zrobili jakieś zwariowane bestie. Ja też mam yorka i nie wyobrażam sobie ładnego przedstawienia tego psa w tym dodatku. Psy krótkowłose jeszcze jakoś by wyglądały, ale yorki, czy harty afgańskie... wątpię. Jak twórcy się postarają ładnie zrobić długowłose zwierzęta (już nie chodzi koniecznie o psy), to będę im bić brawa. Chociaż nie... brawa będę bić dopiero wtedy jak do tego dowalą suwak do regulacji długości włosów zwierząt.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
W TS3 niszczenie rzeczy przez zwierzaki będzie pewnie zależne od cech
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 11
|
![]()
@up: to bardzo prawdopodobne, a nawet chyba można powiedzieć, że pewne. Mam nadzieję, że te zwierzaki w trójce będą na prawdę znośne i mniej uciążliwe niż w poprzedniej części. Na samą myśl o tresurze mam ciarki ;<
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Nie lubiłam tresowania. W ogóle byłam zła na twórców gry, jeśli chodzi o psy i koty. Ze względu na ich zachowanie w domu nie miałam ich w domu, tylko na dworze. Był kojec i pies\kot siedział w kojcu. Sim chodził tam tylko psa karmić, chwilę się pobawić pieskiem i to wszystko. W realu nie wyobrażam sobie psa mieszkającego cały rok na dworze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Zwiastun nie działa, bo usunięty.
Tutaj proszę działający link: http://www.youtube.com/watch?v=LTCizDB1W8A Fajnie, że można dodawać cechy zwierzętom. No i dlaczego dopiero w październiku? I czemu szczurów nie ma ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 37 (0 użytkownik(ów) i 37 gości) | |
|
|