|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
ja też nie lubie
odkąd gram w the sims 3 to nie miałam żadnego z niebieską skórą czy coś tak samo będzie ze zwierzakami .. tylko czekam do poniedziałku i szybko zleci już bym chyba wolała iśc wczoraj do szkoły niż się stresować jeszcze te 3 dni ;D nowa szkoła ;/
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
Ja czasami robię Simów niebieskich lub zielonych, ale sporadycznie. Zazwyczaj są to służące moich rodzin, lub testowe rodziny, które potem są kasowane.
A co do zwierzaków to bardzo mocno chcę, żeby już była premiera!
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Również nie mogę się doczekać. Widzę, że coraz więcej ludzi dodaje screenshoty i artworki które już były.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
@up, bo prawdopodobnie nie każdy śledzi ten temat od podstaw, bo nie ma czasu/nie chce mu się/etc. i nie wie się, że to już było.
Im bliżej premiera, tym bardziej nie mogę się doczekać. I tak jest już całkiem blisko do premiery, co to w marcu było... |
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Super zdjecia. Przeczytalam,ze nie dlugo wrzuca tez zdjecia psow,chodz to zwierzaki na konsole to pewnie na pc bedzie to samo. Juz nie moge sie doczekac.
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
bardzo ładne! mam nadzieje, że wkrótce pokażą wszystkie rasy na PC
|
|
|
|
#8 |
|
|
Niestety te były na konsole.
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
wydaje mi się, że to jest już kwestią czasu kiedy ujawnią wręcz wszystko o tym dodatku, tak samo jak w przypadku pokoleń
|
|
|
|
#10 |
|
|
Mam nadzieje że nie wszystko
![]() Bo ja lubię odkrywać nowości dodatkach Nie rozumiem wręcz EA Bo jak Wszystko ujawnią to spadnie zapał i mniej osób kupi gre |
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 211 (0 użytkownik(ów) i 211 gości) | |
|
|