|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Mi zawsze było łatwo stworzyć wilkołaka.
Bardzo bym się cieszyła gdyby dali wilkołaka. W końcu co innego mogą dać? Czarodzieja zaklinającego psy? Miejmy nadzieje,że te wilkołaki będą lepsze niż te z TS2. Tamte co noc obrastały kudłami,chodziły jak jaskiniowce i wyły do księżyca. Byle by EA nie zepsuła wilkołaków jak wampiry w TS3. Nawet trumien nie mają i nie są nietoperzami. Heh. Może EA tym razem nie da wilkołaka tylko kotołaka - sima z uszami kota załatwiającego się do kuwety |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Bardzo bym się cieszyła gdyby dali wilkołaka. W końcu co innego mogą dać? Czarodzieja zaklinającego psy? Miejmy nadzieje,że te wilkołaki będą lepsze niż te z TS2. Tamte co noc obrastały kudłami,chodziły jak jaskiniowce i wyły do księżyca. Byle by EA nie zepsuła wilkołaków jak wampiry w TS3. Nawet trumien nie mają i nie są nietoperzami.
1. Czarodziej zaklinający psy ?! - Od tego może byc Treser 2. To normalne , ze tak chodziły , wyły , wyglądały - jak byś ich Sobie inaczej wyobrażała ? 3. Wampiry w TS3 nie są zepsute . Jak dla mnie sa lepsze od tych z TS2
![]() |
#4 |
|
![]()
Ja lubię, gdy gra jest realna, może nie na maksa, no bo tylko gra... Ale jednak te mutanty i dziwadła wydają mi się głupie. Realne to to nie jest. Wszystko pięknie i może sobie być co zechce. Jednak znając wampiry z PZ, bardzo się boję pojawienia każdego nowego mutanta w grze. Jeśli te stwory by się same generowały, tak jak wampiry, to będę naprawdę wściekła. Na szczęście są mody. Ale jednak to jest denerwujące, że żeby pograć bez mutantów, trzeba instalować w grze mody. Dobrze, że chociaż ten NRaas Story Progression jest raczej niekonfliktowym modem. Ma mnóstwo fajnych opcji i co najważniejsze, nie pozwala na samoczynne generowanie mutantów. Ja rozumiem, są ludzie którzy je lubią, ale to czy są w grze czy nie powinno zależeć od gracza.
Ja oczywiście najbardziej nie mogę się doczekać koników. To czy będzie je można mieć na własność, czy nie, jest dla mnie ważne, ale w zasadzie to nie ma większego znaczenia, ważne, że będą! Co do małych zwierząt, no to oczywiście, jak dla mnie, obowiązkowo powinny być ptaki, gryzonie, gady. Podobał mi się skład zwierząt z jedynki, bo w dwójce to było nieco okrojone. W jedynce mieliśmy papugi nierozłączki, faliste, oraz arę i kakadu. Był też żółw, iguana, rybki i chomik\świnka morska. Gdyby do tego składu dodano nd. królika, fretkę, węża, kajmana.... miodzio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Heh, jak tylko w zwiastunie widzę tego jelonka, to mi przed oczami staje "rozsiewacz jeleni" XD. Ekhm, do rzeczy. Mój pierwszy wilkołak będzie zwał się Remus Lupin, a drugi- Fenrir Greyback. A koni to się doczekać nie mogę. Gdzieś widziałam na zdjęciach simowego konia w stajni. Mam też nadzieję, że będzie można zwierzętom (czyt. kotom) podwyższać łapy. Wtedy zrobiłabym sobie tygrysssska.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Widziałaś konia w stajni? A to nie było przypadkiem zdjęcie z dwójki? Do dwójki niezależni twórcy stworzyli elementy budowy stajni i figury koni. Można je było ustawić w tej niby stajni. Były też konie, na których można było jeździć, ale masakrycznie to wyglądało.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Może zamiast Wilkołaka dadzą Wielką Stopę?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 11
|
![]()
@up: myślę, że to też prawdopodobne. W końcu tak tematycznie, wilkołak czy wielka stopa. W WP dali mumię z okazji Egiptu, w karierze Sim-Bota na cześć wynalazcy i tradycji (The Sims 2 Własny Biznes - Simbot)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
wolałabym żeby "Zwierzaki" były przed "Pokoleniami", ale cóż...
Mam nadzieję, że trochę dopracują psy, bo te wyglądają jak ulepione z kulki plasteliny, a to przecież rzecz haniebna. Ja bym chciała, żeby dodali wilkołaka albo jakiegoś innego stwora, bo bardzo je lubię. Tylko mam nadzieję, że jak już coś będzie to żeby nie mnożyło się jak wampiry w "Po zmroku" bo chyba położę się na ziemię i umrę ;( |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Tak, mój błąd. To będą moje pierwsze zwierzaki, więc nie bardzo wiedziałam, do czego tego konia wpasować. To kobyła z dwójki.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 36 (0 użytkownik(ów) i 36 gości) | |
|
|