|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
anie tak cię słucham od jakiegoś czasu na tym temacie i proszę uspokój się wiem że konie to fajne zwierzęta ale mogę się założyć że nie będzie żadnych stadnin itp. dla tych innych zwierząt, może będzie je można adoptować sam nie wiem ,ale na razie się bardziej podniecam pokoleniem i po zwierzętach nie spodziewam się czegoś wielkiego
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
@Nightfall
Zaciekawiło by mnie,gdyby konie mogły przeskakiwać przez płot xd |
|
|
|
#3 |
|
|
Ja nie muszę mieć farmy, ale konika mieć muszę, no nie ma przebacz... Będę tak długo kombinować, aż moje Simy będą miały wierzchowca na własność. Zamknę na podwórku i koniec! Och niech już będzie ten październik, bo baardzo chcę te koniki!
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Fajnie, że w końcu te zwierzaki zrobią. Ja wiem, że są tacy którzy woleliby pogodę, ale jak dla mnie, to bez pogody jeszcze nie jest aż tak mało naturalnie w grze, jak bez zwierząt. Zwierzęta będą dużym urozmaiceniem i dużo wniosą do gry. A fakt, że moje ulubione zwierzęta, czyli konie, wreszcie pojawią się w Simsach jest dla mnie naprawdę dużą frajdą. Oczywiście chciałabym mieć w Simsach możliwość posiadania konia na własność, ale sam fakt, że w ogóle konie będą (i będzie można na nich jeździć) w zasadzie mi wystarcza, przynajmniej na razie.
Nightfall, w wannie jak w wannie, ale w basenie konik mógłby pływać, albo w przydomowym stawku. One to lubią
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Mrauu ^^ Konie w domu ^^
A teraz na serio. Nie miałam zwierzaków w 2 dlatego jest to coś niepojętego dla mnie jak można w SIMSACH miec pieski, i te wszystkie sikająco, robiące na dywan stworzonka. Ale ogólnie pomysł jest super i pozytywnie mnie zaskoczył trailer z jeleniem czy co tam było
|
|
|
|
#6 |
|
|
To chyba jasne było, że o konia w ogrodzie chodzi
Mi się zdaje, że będzie można mieć własnego, a takie plotki jak o braku stajni itp.są trochę nie na miejscu, bo do premiery jeszcze daleko. Wolę zwierzaki niż pogodę. W realnym świecie już wystarczająco mnie wkurzają te zmiany atmosferyczne i ciągła zima.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
a ja wam powiadam że żadnej stajni nie będzie.po prostu konie będą się pojawiać na jakiejś parceli (tak jak np.budka z żarciem w Bridgeport),sim będzie mógł na nich chwilę pojeździć,i znikną.
i największą bekę będę z was miała,jak się okaże,że nijak nie możecie go kodem czy modem w domu zatrzymać
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Chryzia nie krakaj mi tutaj!!! :<<
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
ja po prostu jestem realistką.nie oczekuję od gry bógwieczego.wystarczy,że w końcu będą jakieś zwierzątka.a jeśli dadzą świnki morskie,to bardzo mnie to ucieszy.i tyle
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
to co z tego, masz nie krakać!
![]() świnki morskie też chcę, jak będą, to kupię jedną i nazwę ją Tanka, o ile pozwolisz :< |
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|