|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
No nie wiem, jest ich sporo, w końcu kocich ras jest jakoś ok. 40, a oni dali ich aż 30. Mam nadzieję, że na PC też ich tyle dadzą : >
A w tych zdjęciach najbardziej mnie denerwuje, że mają głowy do góry i nie można się dokładnie im przyjrzeć.. Ostatnio edytowane przez mrakad133 : 03.09.2011 - 11:30 |
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 10
|
Ten długowłosy chihuahua jeśli to on, jest... co najmniej zły. Krótkowłosy trochę lepszy,ale nadal nie do końca mi się podoba...
Ejak - różnicami pomiędzy tą okładką, którą podałem ja a tą którą Ty, są tylko minimalne szczegóły. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Karel13 Ale jaką różnicę sprawiają.
mrakad133 Link był sam dawałem Ale przynajmniej przypomniałaś tym co nie mieli okazji zobaczyć.Rak kotów jest o wiele więcej. "dziś znanych jest około sto ras kotów"
|
|
|
#5 | |
|
Guest
|
Cytat:
Jeśli chodzi o obroże, to już wcześniej było coś o tym, że będą przy szyi, a nie na sierści
|
|
|
|
|
#6 | |
|
|
Cytat:
Ja rzadko gram w Bridgetpoint (nie wiem czy dobrze napisałem) więc nie będzie mi to tak doskwierało, ale powinno się wybierać możliwość ilości zwierzaków.
|
|
|
|
#7 |
|
|
Ja myślę, że te zwierzaki w grze będą prezentowały się dużo lepiej, po pierwsze będziemy widzieć również ich animację co doda im uroku, a po drugie można zrobić tak, że na screenach będzie gra wyglądała lepiej lub gorzej niż w realu, zazwyczaj wygląda lepiej, ale widzę, że twórcy nie bardzo przywiązali do tego uwagę przy tym dodatku, bo te wszystkie screeny to są złej jakości (niekoniecznie chodzi mi o ostrość, ale ogólnie koncepcje) i takie "na szybcika". A co do ras to ja uwielbiam ogólnie zwierzęta, psy w szczególności, jednak najbardziej preferuję duże rasy i pewnie takie będą moje simy miały (chociaż na pewno poeksperymentuję też z mniejszymi). Moje najukochańsze rasy to owczarki belgijskie Groenendael i Tervueren, Szkocki Colie i Niemiecki. I mam nadzieję, że będą
A jak nie to samemu się zrobi
|
|
|
#8 |
|
|
Niektóre te psy mają strasznie wyłupiaste oczy. Dziwnie to wygląda.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
Do tej pory spodobał mi się borzoi i collie, bo jakoś może będzie można mu tę sierść wydłużyć...
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
No bo krótkowłosy collie to jakaś porażka normalnie
Ma podobno być suwak długości sierści, więc trzeba będzie ją wydłużyć... No chyba, że już dłuższej się nie da, wtedy to będzie wtopa na całej linii. Te ich chihuahua to mi się przeciętnie podobają... No ale to tylko gra...
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|