|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
no,to byłoby dziwne gdyby nie miały cech,skoro w simowych można przebierać i wybierać
|
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 10
|
Ludzie ja się niemal popłakałam ze szczęścia, na widok tych zwierzątek, zwłaszcza konika! Ja już chcę mieć tego konika... Co tam jednego, całą stajnię! I widzieliście tego jelonka? Jest niesamowity!
No EA tylko błagam, nie skop zwierzaków, bo się naprawdę popłaczę!
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Reputacja: 11
|
Ja chcę szopa pracza!
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
wolałabym pory roku
ale dobrze że wreszcie tyłki ruszyli
|
|
|
|
#6 |
|
Reputacja: 26
|
@up - mam podobnie, oczywiście z ustalaniem, które pory roku mogłyby wystąpić w poszczególnych okolicach (bo jak gram na pustynnej, to zima tam nie na miejscu).
Ale do tematu - wreszcie nie trzeba będzie przekopywać neta, żeby mieć konie! Mam jednak nadzieję, że to jeszcze dopracują, ja też domagam się świnek morskich. I papużek Nawiasem mówiąc, ciekawe, czy dałoby się wtedy jakoś pomodzić i zrobić wielbłądy z prawdziwego zdarzenia, a nie te żałosne, płaskie niewiadomoco.EA! Domagam się wielbłądów! |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
a ja domagam się prosionków
bo łamiecie Tance malutkie serduszko
|
|
|
|
#8 |
|
|
Mi tam wielbłądy niepotrzebne, ale myślę, że można liczyć na nieoficjalne wielbłądy. Ja tam 10x bardziej wolę konie niż wielbłądy, więc ja się raczej na "garbate" wierzchowce nie piszę
Rany jak ja się nie mogę doczekać.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
wreszcie będę mogła zrobić starą wiedźmiastą przyzwoitkę mieszkającą ze stadem kotów!!
|
|
|
|
#10 |
|
|
<sika> o maj gad !!!!
nie wierze wlasnym oczom! ![]() oni mieli DOMEK NA DRZEWIE. i rzucali w drzwi JAJKAMI. tam stal wozek 3333333 i te smierdzace bomby :3i ten bal w szkole.... ![]() na widok konia szczeka mi opadla!! i byl SZOP i SKUNKS i JELEN. nadal jestem w glebokim szoku.......
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|