|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Mnie też kręcą drobiazgi. Takie małe, a tak uszczęśliwia! No, i w pewnej kwestii, zgodzę się, że ten dodatek jest nijaki, ale też tak jakby na swój sposób ciekawy, dochodzi trochę nowych opcji.. Martwię się o ciuchy i meble. Pewnie będzie ich mało, albo jak będą, takie nieciekawe jak z Kariery. Z Kariery jedynie fryzury mi się podobały, chociaż wyglądały podobnie.
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
miejmy nadzieje że w tym dodatku dojdą studia wtedy obiektów może być dużo
i jeszcze jedno na filmiku, widać na jednym zdjęciu jak sim sunie po jakiejs slizgawce Ostatnio edytowane przez maciu67 : 14.03.2011 - 14:11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
ja doszłam do wniosku,że po wyjściu Pokoleń/Zwierzaków zrobię reinstalkę simsów i wywalę Po Zmroku.nie używam zbyt wiele jego opcji,większość mnie wręcz wkurza (moje simy nie są gwiazdami,paparazzi to zło a wampirami już się zdążyłam zachwycić).mam wrażenie że po instalacji Po Zmroku gra mi zaczęła zmulać,a gdy wyjdą nowe dodatki to już w ogóle nie dam rady grać.
jeśli usunięcie PZ coś naprawi,to będę megaszczęśliwa ![]() (i pomyśleć,że mam komputer za 3 tysiące,który jest o wiele lepszy niż maksymalne wymagania gry.i naprawdę nie rozumiem w jaki sposób simsy mi potrafią się ścinać.no ale,taka ich magia,że nawet na bajeranckim komputerze nie można sobie normalnie pograć...) Ostatnio edytowane przez Chryzantem Złocisty : 14.03.2011 - 14:12 |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Po Zmroku? Wg. mnie to ciekawy dodatek, wprowadza wiele możliwości. Jeżeli masz oryginalne to naprawdę nie opłaca się ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Ciekawi mnie, czy premiera dodatku będzie na początku maja, czy pod koniec. Bo jak pod koniec, to raczej nie zagram jako pierwszy z powodu wyjazdu do Londynu. Więc oby była na początku, bo chcę zagrać w czasie tego pierwszego podniecenia dodatkiem
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
nie mam oryginalnych.i jak dla mnie wcale nie jest ciekawy.jedyne czym się broni,to kluby i drinki,ale i tak gram bez nich,więc jakoś przeżyję.
|
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Mi się PZ podoba i ostatnio nie mam większych problemów w grze. Ścina się delikatnie, ledwie zauważalnie i Simy się na chwilę wieszają przy przechodzeniu przez drzwi i podczas korzystania ze schodów. Ale poza tym nie mam teraz poważniejszych błędów. Trochę było gorzej po instalacji IwP, ale znowu jest OK. Ja jeśli już bym miała się czegoś pozbywać, to tylko Wymarzonych Podróży. Byłam z Simami na wakacjach 2x i absolutnie niczego ciekawego tam nie znalazłam. Grobowce są liniowe, wręcz nudne. Na wakacje najlepiej, żeby jechała jedna osoba, bo pozostali będą w zasadzie bezczynni, dzieciaki to już w ogóle nie mają co robić na wakacjach. Jak dla mnie to WP jest porażką na całej linii. Trzymam je tylko ze względu na garstkę obiektów. No i zapisy mogłyby przestać działać bez WP.
Ale odeszliśmy od tematu... modzi nam dadzą reprymendę. Więc śpieszę ze stwierdzeniem, że to takie jednorazowe i już będziemy grzeczni... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 14 (0 użytkownik(ów) i 14 gości) | |
|
|