|
![]() |
#1 | |
Guest
|
![]() Cytat:
no aktualizacja która troche wnosi do gry jak się jej nie ma tej gry tak samo było z po zmroku itd... no ...http://forum.thesims.pl/images/smilies/biggrin.gif Zastanawialiście się czy będzie wolny taniec ... mi go tak strasznie brakuje ;( Ostatnio edytowane przez Liv : 28.05.2011 - 15:13 |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
koniec dyskusji na temat kto gdzie mieszka i gdzie kupi dodatek
|
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mój komp nie ma problemów z dodatkami (a ma już jakieś 2 lata). Wszyscy krzyczeli że w Bridgeport taka zmuła a u mnie chodzi bez problemu, mam wrażenie że nawet szybciej bo mi się szybko budynki ładują, wydaje mi się, że większość ludzi wpycha dodatków za dużo z sieci ^^ Bo np. te które są w pliku sims3pack nie zamulają grę, natomiast te które wgrywa się w plikach packages zamulają ją niemiłosiernie, dlatego nie używam tych drugich ^^ Tak więc skoro PZ działało to i Pokolenia będą działać
![]()
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Jedna z lepszych nowych opcji to wg mnie mozliwosc samodzielnego ustawienia ile dni maja trwac poszczegolne grupy wiekowe. Wlasnie zastanawialam sie jak rozwiaza ten problem, ze nastolatek i dziecko trwaja tak krotko.
A tak pozatym piszecie, ze nie ma nowego miasta, a ja widzialam na jednym z serii niemieckich screenow z pokolen ogolny widok na jakies miasto.. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|