|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ja bym jeszcze chciał żeby dzieci na koniec podstawówki pisały test,a skoro będą studniówki to żeby pod konie szkoły średniej była matura.A tak w ogóle to powinni dać osobno podstawówkę a osobno liceum.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Z sims wiki znalazłem takie coś:
Pokolenia: Nowe interakcje: * oblewanie szampanem, * śmierdzące bomby, * rzucanie jajkami, * nagrywanie filmów. Nowe rzeczy: * lampa lawa, * kamera, * wózki dziecięce, * stojak na buty, * półka na książki w kształcie zamku, * sportowy samochód, * domek na drzewie, * wodna ślizgawka, * nowy rodzaj huśtawki, * kręcone schody, * nowe radio. Nowe interakcje w tworzeniu simów: * owłosienie ciała, * laska dla starszych Simów, * dziecięce przebrania (wróżka, dinozaur itp.), * nowe "codzienne" ubrania. |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
już to było podawane x stron temu.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mam nadzieję, że dodadzą dużo nowych fryzur dla małych dzieci i tych w wieku szkolnym, bo na razie jest z tym bardzo ubogo (wiem coś o tym, bo ostatnio w mojej rodzince pojawiły się trojaczki i nie mam a czym wybierać).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 11
|
![]()
@up: to prawda. U mnie wszystkie dzieci wyglądają tak samo, bo mam z trzy propozycje ubrań, które jako tako wyglądają, a reszta mi się nie podoba, nawet nie ma w czym wybierać...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
@up i up up: nie wiecie co to dodatki z internetu?
![]()
![]() |
#8 |
Reputacja: 11
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Ja wolę grać clean. Posiadam tylko dodatki ze Store i bardzo mało fryzur z MTS (ale dla dorosłych).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
To co podałeś było pokazane w filmiku
![]() |
![]() |
![]() |