|
![]() |
#1 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dokładnie! Ja też nie chcę sterowania dzieciakami w szkole. Jak jest weekend, to nie mam co z dzieciarnią robić i tylko marzę o poniedziałku...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Trailer znowu nie działa! xD
CO?! Będą zwierzaki?? I KRĘCONE SCHODY?!! Yey!!!! ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
The Sims 3: Pokolenia (ang. Generations) - Czwarte rozszerzenie do gry The Sims 3.
W The Sims 3: Generations, Simowie w każdym wieku mogą zanurzyć się w to, co lubią robić najbardziej! Dzieci będą mogły bawić się w domku na drzewie. Nastolatki będą robić zabawne wybryki. Dorośli Simowie mogą cierpieć na kryzys wieku średniego. Nowe interakcje: oblewanie szampanem, śmierdzące bomby, rzucanie jajkami, nagrywanie filmów. Nowe rzeczy: lampa lawa, kamera, wózki dziecięce, stojak na buty, półka na książki w kształcie zamku, sportowy samochód, domek na drzewie, wodna ślizgawka, nowy rodzaj huśtawki, kręcone schody, nowe radio. Nowe interakcje w tworzeniu simów: owłosienie ciała, laska dla starszych Simów, dziecięce przebrania (wróżka, dinozaur itp.), nowe "codzienne" ubrania.
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
jeszcze raz ktoś to wklei to zamorduję...
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Ile razy jeszcze ktoś wklei to samo? ILE?! o___O
|
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
a po co to piszesz, skoro Chryzantem już to napisała ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 15
|
![]()
Chryziu, MORDUJ!
The Sims 3: Pokolenia (ang. Generations) - Czwarte rozszerzenie do gry The Sims 3. W The Sims 3: Generations, Simowie w każdym wieku mogą zanurzyć się w to, co lubią robić najbardziej! Dzieci będą mogły bawić się w domku na drzewie. Nastolatki będą robić zabawne wybryki. Dorośli Simowie mogą cierpieć na kryzys wieku średniego. Nowe interakcje: oblewanie szampanem, śmierdzące bomby, rzucanie jajkami, nagrywanie filmów. Nowe rzeczy: lampa lawa, kamera, wózki dziecięce, stojak na buty, półka na książki w kształcie zamku, sportowy samochód, domek na drzewie, wodna ślizgawka, nowy rodzaj huśtawki, kręcone schody, nowe radio. Nowe interakcje w tworzeniu simów: owłosienie ciała, laska dla starszych Simów, dziecięce przebrania (wróżka, dinozaur itp.), nowe "codzienne" ubrania. A tak a'propo to jest ciekaw tej laski. I coraz to bardziej zaczyna mi się ten dodatek podobać. ![]()
![]() |
#9 |
|
![]()
WoW! nawet fajnie sie zapowiada
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
@up tak samo zwłaszcza że ja mam jeszcze małe dzieci niemowlaki i rodziców na głowie. Zadbaj o oto
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 10 (0 użytkownik(ów) i 10 gości) | |
|
|