Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 16.04.2011, 09:24   #1
hellraiser
Guest

Domyślnie Odp: The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje

Cytat:
Napisał theground Zobacz post
Tutaj jest pewien screen z Pokoleń, którego nigdzie indziej w necie osobiście nie widziałem http://sims.wikia.com/wiki/The_Sims_Wiki . Od razu na głównej stronie się wyświetla. Stylizowane na jakieś studio programu TV. Zapewne to tylko stylizacja, ale ciekawa
Ten screen jest pierwszym, który został opublikowany w ogóle o Pokoleniach
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 15.04.2011, 19:46   #2
CuteDream

Reputacja: 10

Ja już się dwójki pozbyłam... to jak w TS2 były czasopisma to może i teraz też będą Ja jestem bardzo ciekawa jak będą wyglądały nowe interakcje między simami np między dziadkami a wnuczkami, czy np będzie można zadzwonić do babci, żeby została z naszym dzieckiem; i ogólnie tych nowych interakcji między różnymi pokoleniami ^^
CuteDream jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 16.04.2011, 08:34   #3
patryk916
Guest

Co do tych czasopism to chciałbym żeby było parę rodzai(np.o modzie,samochodach i sporcie)a dla mających Po Zmroku o gwiazdach a jak wejdą Zwierzaki to również o zwierzętach(no cóż,marzenia ściętej głowy ale zawsze)
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.04.2011, 08:37   #4
anie_1981

Mi właśnie brakuje w simsach takich "ludzkich odruchów", np. właśnie podrzucenie babci wnuków, albo poproszenie, żeby przyjechała ich popilnować. Ale nie tylko. To ciągle są tylko wirtualne cyborgi...
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 16.04.2011, 08:41   #5
kaka123

Hazard mogliby dodać do dodatku związanego z biznesem. Własne firmy itp. Myślę, że takie coś kiedyś zrobią. Podobałoby mi się też, gdyby można było wynajmować pokoje w swoim domu. Wtedy można by zrobić coś typu normalnego bloku mieszkalnego. Wielka chata przypominająca jakąś kamienicę, czy blok i w niej wspólny korytarz oraz jakieś mieszkania do wynajęcia. Ala hotel. Sądzę, że takie coś pasowałoby do biznesowego dodatku.
Mam nadzieję, że skoro nie zrobią nowego miasta będzie dużo więcej interakcji. W simach ciężko wyczuć to, że ktoś jest dziadkiem, czy babcią. Powinni dla rodzin dodać wiele innych funkcji, by było widać, że simowie są spokrewnieni.
kaka123 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 16.04.2011, 15:32   #6
Saheli019
Guest

Mnie zdziwiło że w PZ nie można było kupić czasopism albo tz. szmaytławców,w których opisane by były skandale osobistości....tylko zwykła gazeta,w której ciągle pisali o Lamach...

Wogóle Simy powinny być coraz bardzie uczłowieczane bo na dłuższą mete zaczynają się nudzić z tymi swoimi robocimi odruchami,a ja po męczacym dniu chętnie bym się "powyżywała" na kimś.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.04.2011, 16:54   #7
kaka123

- Jak już wspominaliśmy we wcześniejszych newsach, dodatek nie wprowadzi nowego miasta. Okolicę, którą widzimy na screenach z Pokoleń, to Sunset Valley.
- W łóżkach piętrowych będą mogły spać nie tylko dzieci, ale również simowie z innych grup wiekowych (zapewne z wyjątkiem niemowląt i małych dzieci).
- Wodna ślizgawka będzie przeznaczona nie tylko dla dzieci, ale też dla simów ze starszych grup wiekowych.
- Zdjęcia będziemy mogli umieszczać w ramkach różnej wielkości.
- Z nowych obiektów pojawi się też "Lampa Lawa".
- Psikusy obejmują: pułapki, wodne balony, obrzucanie domu sąsiadów papierem toaletowym, cuchnące bomby, worki z psimi odchodami, kawał z dzwonkiem (sim dzwoni do drzwi sąsiada, po czym szybko ucieka), dodawanie farby do włosów do szamponu, rzucanie jajami, wysadzanie WC, wylewanie wiader wody z domku na drzewie na innych simów, oblewanie innych wodą z kranu, i "zabawne" poduszki.
- "Ninja Vanish-Potion" to eliksir, który simowie mogą wytworzyć dzięki zestawowi chemicznemu. Gdy sim zrobi jakiś psikus, może uniknąć kary, używając właśnie tego eliksiru. Eliksir pozwala simom teleportować się w inne miejsce.
- Powrócą bitwy na poduszki.
- Simowie mają teraz możliwość wręczania/otrzymywania podarunków - kwiatów i pudełek z prezentem w środku.
- Simowie będą mogli teraz przyglądać się gwiazdozbiorom bezpośrednio z ziemi (a nie przez teleskop)
Z Wirtualne Simy.

Chciałabym, aby simowie mogły ubierać każde ubrania. Np. Nastolatki przymierzałyby ubrania swoich rodziców, kobiety ubierałyby męskie, faceci damskie, a babcie chodziłyby w wyzywających spódniczkach. Pamiętam, jak sama, gdy byłam mniejsza ubierałam suknie ślubną mamy, ciuchy taty itp. Dotąd mi się to zdarza. Często widuję na ulicy i nawet w szkole dziewczyny w męskich bluzach i w ekstremalnych przypadkach chłopaków w miniówach XD
kaka123 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 16.04.2011, 17:20   #8
Searle

Cieszę się, że będą podarunki. W końcu dobry sposób na pozbycie się sporej sumy pieniędzy
stare 16.04.2011, 19:09   #9
neville

Tanaliffy , my już to wiemy

Pfff Ja nie kupię , dostanę od rodziców na Dzień Dziecka

I found my own way... :]
neville jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 16.04.2011, 19:17   #10
Tanaliffy
Guest

Domyślnie

http://www.youtube.com/watch?v=amKMWRhExI0
to oficjalny

http://www.youtube.com/watch?v=aq4A7mkNzjM
znaczy ten, sorki

@mod: nie pisz dwoch postow pod rzad, uzywaj opcji edytuj.

Cytat:
Napisał Bluszczyk Kurdybanek Zobacz post
Tanaliffy , my już to wiemy

Pfff Ja nie kupię , dostanę od rodziców na Dzień Dziecka
no, a ja na urodziny

Ares 960; jestem nowa i sie nie znam ;d

Ostatnio edytowane przez lithium : 16.04.2011 - 19:33
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości)

Zasady Postowania