|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
to by było bardzo miłe z twojej strony ^^
żeby nie robić offtopu: te zajęcia pozalekcyjne mogłyby dawać jakieś umiejętności no bo jak np. jest ten klub muzyczny to naprawdę nic by się nie stało gdyby dziecko nauczyło się grac na gitarze, tak chociaż troszeczkę... Oł jea na pewno zrobię babcię i będę dzieciaki po policzkach szczypać ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
w prawym dolnym rogu jest przeciez strona podana
![]()
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wymieszałam dzieci z młodymi dorosłymi, tego było trochę więcej, ale nie pobierałam wszystkich. ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 11
|
![]()
Dlaczego do cholery sporo simów na screenach ma czerwoną skórę? O_o Czyżby jednak jakiś "stwór"?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
fajne okulary
![]() czerwoną skórę można było ustawić od samego początku i najwidoczniej komuś się bardzo spodobała ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 11
|
![]()
@up: wiem, że można, kolor skóry wampira też można. W każdym razie te czerwone simy są paskudne i psują całe screeny
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 10
|
![]()
ale ekstra =DDDDD !!
te lozka pietrowa sa GENIALNE, no i slizgawka wodna... i ten wymyslony przyjaciel - jest troche przerazajacy i wyglada jak laleczka voodoo. haha, a bara-bara w prysznicu jest najlepsze XD no i nie moge zapomniec o nowych ciuszkach, swietnie wygladaja. a te okulary sa czadreskie :> oglonie na + i podoba mi sie ![]()
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() ![]() Może ktoś już widział, ale i tak wstawię - ikona dodatku. Gdzieś pisało, że prawdopodobnie każdy wymyślony przyjaciel ma inny wygląd... Ostatnio edytowane przez Chiyano : 19.04.2011 - 16:02 |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Ciekawi mnie jedna rzecz. Czy w każdym prysznicu będzie można robić bara-bara, czy tylko w tym nowym, który, jak wnioskuję, dochodzi w Pokoleniach. Musi to także ciekawie wyglądać po zdjęciu cenzury, tak jak bb w jacuzzi
![]() edit: Ikonka jest super, podoba mi się ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 14 (0 użytkownik(ów) i 14 gości) | |
|
|