|
![]() |
#2 |
Reputacja: 11
|
![]()
mi bardzo sie podoba to ustawianie długości życia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
ale po prostu cudownie, że premiera w dzień dziecka
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
No niesamowite. Tylko czekać na ten dodatek. Sporo rzeczy się mi podoba.... Te piętrowe łóżka, bara bara i wiele innych. Oni się naprawdę wyrabiają... Ta seria Simsów zapowiadała się niezbyt dobrze, ale z dodatku na dodatek jest coraz lepiej. W PZ parę rzeczy zrobiłabym inaczej, ale nie jestem jakaś zawiedziona tym dodatkiem. Bugów było mnóstwo w PZ, oby w tym nie było takich problemów. Ale gdy dodatek wiele zmienia w grze (a sądzę, że ten zmieni sporo), to należy się spodziewać bugów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Super, że będzie można regulować dowolnie każdej grupie wiekowej długość. Bałam się, że mogą to jednak spaprać i nie będzie to pomyśli graczy
![]() Gameplay bardzo fajny. Dobrze jest zobaczyć, jak to wszystko wygląda w grze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
znalazłam dużo zdjęć
![]() ![]()
Raz Dwa - Freddie już Cię ma Trzy Cztery - Zaraz w drzwi uderzy Pięć Sześć - Krzyż ze sobą nieś Siedem Osiem - Myśl o swoim losie Dziewięć Dziesięć - nie dla Ciebie sen Ostatnio edytowane przez anjanka : 20.04.2011 - 04:34 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
na jednym zdjęciu było pokazane jak sim uczy dziecko umiejętności przez czytanie mu książki. Muszę mieć ten dodatek
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Reputacja: 12
|
![]() Cytat:
![]() Tylko nie wiem do czego służy. Chyba to jakiś odtwarzacz czy coś. W dodatku podoba mi się pufa-rekin - genialna xD Owłosienie na klacie ma kształt drzewa O_o Ta fryzura dla faceta z dłuższymi włosami wygląda jak dla pedała - jakbym kupiła ten dodatek to już wiem kogo bym zrobiła ;d Istna fontanna leci z klozetu na zdjęciu z małą dziewczynką. Lava lampa fajna :3 Ośmiorniczka stojąca w kącie także, tylko czemu mu twarz i uszy kocie ![]() O, można na lusterku coś wieszać ![]() Omggggggggggg, ale słit jednorożec - chcę go, chcę go! Ogółem podobają mi się piętrowe łóżka - zwłaszcza, że można mieć dla jednej osoby (i wtedy pod spodem można coś postawić) lub dla dwóch. Śpiwór jest bardzo dobrym pomysłem również. Czy wiecie może czy owłosienie da się ogolić, wydepilować? Bo jakbym sobie załóżmy jakiegoś Sima czy jakąś Simkę spotkała na ulicy i chciała ją włączyć do rodziny, to nie widziałoby mi się mieć wilkołaka z czarną dziurą na klatce piersiowej czy gdzieś. Chociaż podejrzewam, że da się w zmianie wyglądu zmienić - w lustrze, w szafie czy gdzie się to zmieniało, nawet już nie pamiętam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
zakochałam się w tych zdjęciach i filmikach! te wszystkie meble wyglądają tak... ciekawie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Meble są śliczne - nie takie udziwnione, jak ostatnio w Store. Na jednym zdjęciu jest stojak na buty
![]() W końcu będzie można czytać dzieciom do snu. Włosy na plecach - bleee. Kurcze, dopiero teraz do mnie dociera, jak po tym dodatku gra zyska realizmu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 10 (0 użytkownik(ów) i 10 gości) | |
|
|