|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
@Kathy - Przypomniałem sobie
, jeśli nie będzie kąpania to wrócisz do 2-jki , to pakuj manatki wracaj , bo kąpania nie będziePokolenia są bardziej tajemnicze od Po Zmroku
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Boje się że ten dodatek tak mnie zafascynuje że nie będe chciała innych ;D
@down; poważnie? daj foto.!
Ostatnio edytowane przez Tanaliffy : 21.04.2011 - 16:29 |
|
|
|
#4 |
|
|
Łał , przeglądałem galerię SimsVikito i chyba będą bajki na dobranoc ???
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Mam 22 lat i rodzice ciągle mi powtarzają,że jstem za stara na Simsy,ale jak tu w nie nie grac jak zapowiada się taki super dodatek?
Nauka jazdy przypomina mi moją naukę "Po woli,po woli,gdzie ci się śpieszy? Że trąbią ci z tyłu? Niech trąbią,jak zechcą to cie wyprzedzą" ![]() Podgląd wspomnień-normalnie jakby mi czytali w myślach.Pare postów wcześniej pisałam,że fajnie jakby był w formie albumu no i proszę-Chcesz to masz ![]() Zastanawiam się czy jak wyjda Pokolenia czy nie wgrac na nową Simsów bez WP by zrobić miejsce też dla przyszłych zwierzaków....Dlaczego te Simsy nie zajmują tyle co średniowiecze.. |
|
|
|
#6 |
|
|
A jak moi mi mówią, że 17 lat to już za stara na simsy a ja powtarzam, że ponad 20-latkowie grają to mi nie wierzą! ;D
|
|
|
|
#7 |
|
|
Ciekawe czy jak wyślę się dziecko na zajęcia pozalekcyjne czy zdobędzie jakieś umiejętności, ale wątpie w to. A wy co o tym sądzicie?
Powinni w pokoleniach zrobic wakacje dla uczniów albo chociaż takie jakby chorobowe, że nie muszą ciągle chodzic do szkoły |
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
A Sredniowiecze ile zajmuje ?
Ja też gram bez WP i IWP , szczędzę miejsca dla Pokoleń
|
|
|
#9 |
|
|
Saheli019, Ty się nie przejmuj. Ja mam 30 lat a wciąż gram w Simsy i to się raczej nigdy nie zmieni. Za stara będę dopiero wtedy, gdy oślepnę i ogłuchnę ze starości. To jest bardzo fajna gra, na pewno lepiej grać w takie Simsy niż w jakieś strzelanki z odrąbywaniem kończyn włącznie. Simsy to gra wielu możliwości, wszystko od A do Z może być takie jak chcesz. Trzeba wykazać sporo kreatywności, żeby stworzyć ładnych ludzi\światy\domy itd. Żadna inna gra nie ma tylu możliwości.
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Guest
|
Cytat:
takie życiowe to ![]() a poza tym sobie wyobrażam; stara babcia gra w simsy 15 ") |
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|