|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
tylko czym będzie niby się rożnic taka randka od umówienia się na mieście?
http://www.simowie.info/News:Odznaki...ienia_08.04.11 Odznaki za publikowanie wspomnień Ostatnio edytowane przez malinka215 : 24.04.2011 - 17:25 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
@up pewnie jak będą szli na randkę to będzie ten wskaźnik czy jest udana.
A co do odznak to widziała większość ludzi pewnie ![]()
![]() |
#3 |
|
![]()
@upup właśnie ciekawe czym. W sumie według mnie nie ma różnicy. Kiedy sim idzie na randkę jednocześnie się umawia. Wskaźnik? A co mnie tam obchodzi co sim sobie myśli. To jest zwykły, komputerowy ludzik, który nie ma własnej świadomości. Tak samo koszmary, masaż w SPA. Te rzeczy tylko zmieniają nastrój. Dodatkowy obrazek i lepsze samopoczucie. Nic ważnego.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Im gra realniejsza tym lepiej, na razie to idzie w dobrym kierunku, moim skromnym zdaniem. Zachwycamy się tymi pokoleniami, a ja się ciągle wściekam, że trzeba wydać dodatkową kasę na coś, co powinno być od samego początku... Oj za czasów Willa Wright'a to by było nie do pomyślenia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
@kaka - wrr! Uraziłaś mnie i pewnie innych simsmomaniaków !!!
![]() |
#6 |
|
![]()
uhh. Wybacz. Ujęłam to zbyt ogólnie. Do gry w TS potrzebna jest choć trochę wyobraźnia. Bez niej gra traci sens. To zwykła aplikacja, program(...), który nie przynosiłby nikomu żadnej radości, gdyby gracz sam nie wcielił się w rolę postaci. Parę obrazków i innych napisów. Nic ciekawego. Tylko dzięki naszym głowom Simy stają się głównym źródłem rozrywki. Tak sądzę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Zwykła aplikacja?!
Dla wielu ludzi simsy to drugie życie!
![]() |
#8 |
|
![]()
@up. Moja babcia pomyślałaby, że to jakiś dziwny, wojskowy szyfr. Wiem, że dla wielu ludzi, to drugie życie (taka mania, uzależnienie), ale nie o to mi chodziło. Jedni myślą tak, a inni inaczej. Jakby obliczyć średnią "głosów", to TS okazałaby się zwykłą aplikacją, z której ludzie korzystają z nudy. Dobra nieważne. Nie chce mi się dyskutować na temat istnienia Simsów
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
anie 1981 (#941) - Wg. mnie i tak dużo w tych Simsach było, co tam brak wspomnień, otwarte otoczenie i mnóstwo innych bajerów. W końcu to 2009 rok, dużo osób nie stać na komputery z dużym dyskiem twardym, poza tym więcej możliwości, lepsza grafika itp., to większe wymagania.
Tak jak mówi nazwa tematu, czyli "The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje", nie narzekajmy tutaj na i tak najbardziej rozbudowaną grę (chyba nikt nie zaprzeczy), najwięcej zarabiającą (czyli pomimo wysokiej ceny ludzie kupują) i dla wielu najlepszą grą w jaką grali. ![]() ![]() ![]() Co więcej, powiem - wróćmy do dyskusji o pokoleniach ![]() Tyle ode mnie. Trochę się rozpisałem ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
@upup ten kociak wygląda jak toster. Nie wiem o jakie włosy Ci chodzi, ale tolerancji trochę. Długie włosy nie oznaczają pedalstwa, to zależy od ich właściciela. Są inne określenia do tego. Homoseksualizm, transseksualizm, metroseksualizm itp. itd. Pedały są częścią roweru. Niektórzy mogą poczuć się urażeni.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 14 (0 użytkownik(ów) i 14 gości) | |
|
|