|
|
Zobacz wyniki ankiety: Ulubiony sprzedawca? | |||
Wróżka Mara |
![]() ![]() ![]() ![]() |
8 | 100.00% |
Głosujących: 8. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Wynik:
NAJLEPSZY SPRZEDAWCA: WIKA |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ja lubię wszystkich. Najbardziej: Wróżkę Marę, potem Aptekarza Todda, i na końcu Wampirzycę
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Tylko że wróżka Mara oszukuje w grybka
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| WRÓŻKA MARA TO GŁUPIA ŚMIECIARA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Mara jest dziwna... Aptekarz jest strasznie niemiły ...grrrrrr *bije* a Wiki jest taaaaaka fajowska
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Jak większość - stawiam na kochaną Wikę. Choć z pozoru wydawało mi się, że jest niemiła, ponieważ jest wampirzycą, bardzo się pomyliłem. No i smoczka można u niej słodkiego kupić ;-).
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Nikt nie lubi Aptekarza Todda... Słusznie.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
:lol: he he ja rzednego nie wybrałam, bo jeszcze nie grałam w te simsy i ich poprostu nie znam
![]() --------- a co ten aptekarz takiego robi że nikt go nie lubi? :unsure: --------- A ta Wilczyca czy jak tam jej to dlaczego wszyscy ją lubią z wyglądu, czy oni się różnią charakterami? <_< |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
put_to!
Mary nie lubią,bo oszukuje z grzybkami Todd jest jakiś nie jakiś,i trzeba go całować po rękach A Wika( a nie Wilczyca) jest wporzo. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
CAŁOWAĆ PO RĘKACH??????? Aptekarza Todda? Chyba cos ci się pomyliło...
Ja wszystkich lubie po równo. W wyścigach mucomoroych Wampirzyca Wika jest najsłabsza, Aptekarz Todd nie oszukuje, bo jak Sim ma dobry humor to też może biegać. Natomiast Wróżka Mara to dopiero ziółko! Jak ona się teleportuje, to gra jest nierówna! |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Ulubiony przedmiot w The Sims. | Littletiger | The Sims 1: Uwagi na temat gry | 68 | 23.06.2010 19:55 |