|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Searle- wiem o o tym limicie. mój czarodziej ma poziom 8 jest w stanie zapamietac 5 zaklec ale nawet jak wszystkie zapomne oprócz "przyjaźń" to nadal nie moge go rzucic...Cel wyznaczyłam na gwardzistke a ona tuz po tym znikneła nawet nie zdażyłam zaznaczyć znacznika sima... potem tam zbeształam innych simów i mi zaliczyło zadanie by "cel stał sie twoim wrogiem" ale nie moge rzucic zaklęcia na nikogo...nie wiem czy to bład gry czy cos....grrrr denerwuje mnie ta moja niemoc.....
|
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
martyna6991- Chyba będę zmuszona porzucić misje... Dzieki za chęc pomocy :* mam nadzieje ze porzucenie misji nie zresetuje mi doswiadczenia jakie zdobyłam tymi simami...
|
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Opłaca się kupić tą gre czy nie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
@up: A dlaczego tak ? Większość osób twierdzi, że słaba gra.
![]() |
#7 |
|
![]()
Kalia, Ejak - To jest coś nowego - odbiega od zwykłych simsów. Jest położony nacisk na męską część odbiorców (questy). Magia, królowie, medycy, szpiedzy, rycerze - świeży powiew i długie godziny gry.
![]() Pytanko do 'średniowiecznych' graczy. Mam misję, w której mój szpieg musi zabić wiedźmę. Ale nie wiem co mam zrobić, gdy wyświetla mi się cel "Ostrzeż Herolda miejskiego przed wiedźmą". Nie wyświetla mi się żaden znacznik i nie wiem co robić. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Pojawił się kolejny problem, wydaje mi się że to chyba błąd gry. Szkoda jednak porzucać misję, więc spytam czy moze ktoś miał podobny problem. Mam misję "śmierć avatar" i tym razem gram kapłanem jakocjum i rycerzem, jestem już prawie przy samym końcu i mam zadanie "podaj napitek żołnierzowi (bla bla)". z jednym się udało, ale drugi wiecznie jest zajęty, nie da się go po prostu zaprosić w żadne miejsce i podać tego cholernego napitku. Zaprzyjaźniłam się nawet z nim, poprzez listy bo to jedyny możliwy kontakt, nasuwając na jego ikonkę nie ma żadnych dostępnych opcji. Czy ktoś miał ten problem albo ma pomysł co z tym zadaniem robić?
|
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
sorx, ze nie czytalam calej reszty, ale moze ktos mi podpowie
otoz skonczylam dopiero pierwszy 'poziom' (nowe poczatki?) no i pojawia sie dalsza mozliwosc rozszerzania imperium albo gry z wypelnianiem misji, z tym ze, WTF, musze zaczynac od nowa, od poczatku? serio nie moge grac pierwszym krolestwem w ten sposob? i wszystkie poziomy ida do lasu, wszystkie osiagniecia? : | zauwayzlam ze moge grac tez na pierwszym krolestwie w "czas wolny", ale jest totalnie bezsensowny, bo nie zdobywa sie zadnych PD, myslalam ze to jakis blad. wlasnie, moze to jakis blad? czy naprawde na czasie wolnym nie mozna juz zwiekszac poziomow i udoskonalac profesji? i zabieraja jednoczesnie codzienne obowiazki i misje, rozumiem misje, ale te codzienne mogliby zostawic, man. widzialam, ze oprocz czasu wolnego jest tez opcja 'nowe krolestwo', ale obawialam sie poki co kliknac. o co tam chodzi? ale glowne pytanie: to czy naprawde kazdy 'poziom' trzeba zaczynac od zera, tracac profesje na 10 poziomie i wszystkie postacie ogolnie? edit: oczywiscie "ambicje", nie "poziomy" Ostatnio edytowane przez stinkfist : 11.07.2011 - 10:43 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
padlinka, a masz aktualizację? Podobno ona wprowadza możliwość grania w obecnym królestwie i dalsze zdobywanie punktów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|