|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Takiego obrotu spraw, to się nie spodziewałam.
Alex zawładnął umysłem Mii, ona kompletnie zbzikowała na jego punkcie ![]() Tak nie może być. Niech Chris ją ratuje, może jeszcze nie jest za późno no! Niestety troszeczkę muszę zgodzić się z Searle. Te wszystkie wizje, demony z innego świata, możliwość zginięcia we śnie, było ciekawsze, niż to co się teraz dzieje ![]() Prosze Cię Lexi, nie rób z tego romansidła, wręcz błagam na kolanach. To opowiadanie miało swój urok, który działał na mnie za każdym razem, kiedy je czytałam, straci ten urok, jeśli zmienisz jego koncepcję, od której zaczynasz niebezpiecznie odbiegać kochana! Nie pisze tego, dlatego, że uważam, iż nie radzisz sobie ze scenami miłosnymi, wręcz przeciwnie, całkiem dobrze sobie z nimi poczynasz, że się tak wyrażę, po prostu, na dłuższą metę "mizianki" tutaj nie pasują, powinnaś je ograniczyć do minimum, i zająć się na powrót mrocznymi snami i innymi strasznymi rzeczami ![]() W sumie to zrobisz, jak będziesz chciała, to tylko taka moja mała sugestia ![]() No i cieszę się, że gra odpaliła ![]() Czekam na next odcinek, czuję, że mnie czymś zaskoczysz ![]()
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Fajny, ale troszkę krótki :>
Chris aniołem ? OMG ![]() Ostro się zdziwiłam, gdy powiedział, że Bóg karze za miłość. Ale Fs fajniutkie ![]() Natrafiłam na kilka błędów, ale nie są zbyt istotne ![]() Weny życzę, pisz daleej :3
![]() |
#3 |
|
![]()
O nie!
![]() ![]() Chris aniołem..ciekawe. Robi się coraz ciekawiej. Akcje można bardzo ładnie teraz rozwinąć (mam nadzieję, że też szybko). Trochę się zdziwiłam, że zwykły wisiorek mógł ją ochronić i że Alex nie miał jakiegoś zabezpieczenia...nie wiem straży czy coś, żeby Mię pilnowali a poza tym jest demonem więc może dużo zdziałać w tym kierunku. A teraz troszkę o nowym wyglądzie Mii. Coś ty jej na głowie zrobiła? ![]() ![]() Aha i gdzieś na początku jest za dużo razy w jednym miejscu słowa "woda". Z niecierpliwością czekam na ciąg dalszy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
FS megazajeczapiste! Czytałam to w nocy o 23 na telefonie. Wiesz, ciemno, a ja widzę tylko mały ekranik i swoje dłonie a tu mi jakiś zombiak wyskakuje! Boże, zawału prawie dostałam. Fantastyczne, bardzo mi sie podoba, chciałbym umieć pisać tak Jak Ty! Umiesz stworzyć napięcie, za to duży plus. Nie za bardzo przypadła mi do gustu twarz rudowłosej... Ale to nic, dalej da sie czytać. Denerwuje mnie tylko ten Alex, jakbym miała cegłę, to bym mu z niej przywaliła. Na serio. Ja chce coś strasznego! Znowu te sny i jakiś ryjcok zombiaka XD . Mistrzowskie, błędy masz, ale mi nie przeszkadzają w czytaniu. Pisz dalej! Życzę mrocznej weny :*
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Jak mogłam nie zauważyć nowego odcinka?
![]() Dobra, przeczytałam no i komentuję... Chris aniołem... hmm, to mi trochę nie pasuje. Poza tym coś za spokojnie wyznał to Mii. Nowy kolorek włosów Mii jest świetny i bardzo mi się podoba, ale nie maluj jej na często ![]() Mam nadzieję, ze sprawy się jeszcze pokomplikują, bo Alex nie mógł tak łatwo oddać Mii. Przecież musiał mieć ją na oku, no nie? Na ostatnim zdjęciu Chris lata w powietrzu? (to przez ten cień) Tak w ogóle to ma bardzo fajną bluzę ![]() Ogólnie odcinek trochę nudnawy, ale może być. Mam nadzieję, ze w następnym się to zmieni ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Nes, nie tylko ty nie zauważyłaś odcinka
![]() No ja też komentuje już. Powiem ci, że te włosy Mii faktycznie są zbyt czerwone. Najlepszy był jej pierwszy kolor. Chris aniołem?! Wow... Ale przynajmniej żyje ![]() Mia ma nie ładną teraz twarz. Konkretnie coś mi w tych brwiach i oczach nie pasuje... Sny powróciły, będzie ciekawie ![]() Nareszcie zwiała od Alexa! Zmieniam strasznie zdanie, wiem ![]() Apropo Mii, to ona ma na drugim zdjęciu niebieskie oczy czy mi się wydaje? Super odcinek i proszę nie dawaj nam czekać na następne tak długo ![]()
małych buteleczek, a potem je wypijała. Śmierć ta miała ostre jak brzytwy kły. Uśmiechnęłam się do niej, a ona odpowiedziała mi tym samym. Wyciągnęłam rękę aby jej dotknąć, ale gdy to zrobiłam, napotkałam tylko zimną taflę lustra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
A mnie się Mia teraz podoba - wydaje się taka pulchniejsza na twarzy i dojrzalsza. Kolorek też świetny
![]() Jeśli chodzi o odcinek, to jakoś tak szybko to wszystko opisałaś. Pędzisz z akcją. Skaczesz ze sceny w scenę. Komplikujesz akcję ![]() To FS sukcesywnie traci w moich oczach z odcinka na odcinek. Bała się, że jednak jest zapóźni |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||||
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Nie wiem kiedy pojawi się kolejny odcinek tak więc proszę o uzbrojenie się w cierpliwość.
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Dobra Searle oddaje honor kolorowi włosów Mii, bo postanowiłam, że w dniu 18 urodzin zrobie sobie taki kolorek
![]() A i przemyślałam to wszystko i takie kombinowanie kompletnie rujnuje opowiadanie...
małych buteleczek, a potem je wypijała. Śmierć ta miała ostre jak brzytwy kły. Uśmiechnęłam się do niej, a ona odpowiedziała mi tym samym. Wyciągnęłam rękę aby jej dotknąć, ale gdy to zrobiłam, napotkałam tylko zimną taflę lustra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
... Dobra, dobra, podziękowałaś za komentarze itp.... A gdzie odcinek? Ja tu umieram! :< i takie jeszcze jedno pytanie mam. Ty grasz w Amnesie? Czy screeny bierzesz z neta?
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|