|
![]() |
#2 | ||||||||||||
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
ja bym zlikwidowała ten podkreślony wyraz ![]() Cytat:
bo chyba o to ci chodziło, o ile się nie mylę ![]() Cytat:
a może: „Po bokach stały stoły i krzesła ustrojone jak na wesele." Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja bym zmieniła w niektórych miejscach szyk tego zdania: ”- Zatańczysz? – zapytał wstając i podając dziewczynie dłoń. Uśmiechnęła się, przystając na jego propozycję. Razem weszli na parkiet. Objął ją w talii i złapał jej prawą rękę. Ona natomiast, swą lewą położyła na jego ramieniu.” Cytat:
![]() - zamiast podkreślonego przecinka, wstawiłabym „i” - to drugie zdanie natomiast, napisałabym tak: „Piękne stoliki i krzesła, zastąpiły zdewastowane, stare meble.” Cytat:
- zamiast podkreślonego wyrazu wstawiłabym: ”A zdawało jej się, że...” Cytat:
![]() Cytat:
No i podkreślone zdanie brzmi trochę dziwnie. ”Adrenalina płynąca w jej żyłach sprawiła, że biegła jak natchniona. Pewno zajęłaby pierwsze miejsce, gdyby podczas zawodów, zaczęła ją gonić taka maszkara.W obecnej chwili było to jednak bez znaczenia. Uciekała, bo ratowała swoje życie. Cytat:
![]() Idzie ci coraz lepiej, robisz mniej błędów i widać, że bardzo się starasz. Wiadome, iż owe błędy mogą zdarzyć się każdemu, ja ciągle robię ich sporo, ale po to ma się czytelników, żeby pomogli je wyszukać ![]() Bo jak ogólnie wiadomo, człowiek sam tego wszystkiego nie wyłapie, choćby nie wiem jak się starał ![]() Co do fabuły to jestem cholernie ciekawa, kim jest postać, dzwoniąca do drzwi o trzeciej w nocy? Pewnie to ten chłopak, co gonił rudą, no ale to tylko moje przypuszczenia ![]() Czekam z niecierpliwością na ciąg dalszy, bo robi się coraz ciekawiej ![]()
Ostatnio edytowane przez rudzielec : 04.05.2011 - 13:25 |
||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Nadzieja ciesze się, że podoba ci się moje fotostory, mam nadzieję, iż cię nie zawiodę z kolejnymi odcinkami.
Kacpersky ciągle zdarza mi się pominąć tą nieszczęsną spację xD Muszę uważniej sprawdzać. rudzielec eh, znów dużo błędów, ale ciesze się, że mniej niż ostatnio. Może dlatego, iż było krótsze ![]() Niestety nie wiem kiedy będzie następny odcinek, bo nie mam aktualnie komputera, ale postaram się, aby był na sobotę, a jak nie to na pewno w następnym tygodniu ![]()
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Widze ze sie rozkrecasz z ta historia, Lexi. Domyslam sie w sumie o czym to bedzie dalej, ciekawy pomysl, zaintrygowalas mnie
![]() Pozostaje mi poczekac tylko na nastepny odcinek. Niestety, nie zawsze bede mogla skomentowac, czy mi sie podoba czy nie, zwyczajnie nie mam czasu. Mam nadzieje ze rozumiesz;p |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
No proszę, nie było mnie tu jakiś czas, a tu dwa nowe odcinki i dużo komentarzy
![]() Bardzo fajnie budujesz napięcie i mimo, że wiemy że to sen i Mia się obudzi, to i tak się o nią martwimy. W drugim odcinku nie pasowało mi to, że nie opisałaś jak Mia opatruje ranę. No i też brała gorący prysznic - przecież to by ranę urażało. Mogłaś coś na ten temat wspomnąć. I faktycznie jest dużo powtórzeń, ale myślę, że z czasem wyćwiczysz zastępowanie powtarzających się słów innymi. Tyle moich uwag. Czekam na następny odcinek. Tym razem postaram się szybciej przeczytać ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Świetne! Tylko jest duuuuuużo błędów. Postaraj się ich unikać, bo przez to czyta się gorzej.
Pomysł ciekawy, tekst wciągający... A zdjęcia cudowne! Te straszne ujęcia robiłaś w jakiej grze? Bardzo mi się podobają ![]() Na pewno będę czytać dalej, bo mnie zaciekawiłaś. Dobra. Czekam na next, życzę weny i mam nadzieję, ze w następnym odcinku będzie mniej błędów. I to by było na tyle.
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Nesyetta jak wcześniej już pisałam, te straszne zdjęcia pochodzą z gry Amnesia The Dark Descent, dlatego nazwa fs jest taka sama
![]() Vipero gitara klasyczna, nie akustyczna. To różnica ponieważ akustyk ma inne struny, jest większy tzw. ma więcej progów chyba, że chodziło ci o takiego 3/4 wielkości gitary klasycznej, co więcej, ma on całkowicie inne brzmienie ![]() Searle nie opisałam opatrywania rany przez Mię, ponieważ doszłam do wniosku, że wprowadziłabym zbyt dużo szczegółów.
![]() |
#8 |
|
![]()
Niektóre szczegóły muszą być opisane, by móc przenieść się w świat bohatera
![]() Nie opisałaś na przykład tego osobnika w łańcuchach. Wyobraźnię to masz, nie ma co! Widać, iż obfitujesz w pomysły, z wykonaniem niestety gorzej. Tekst nie jest zły, ale od dialogów wieje sztucznością, a o powtórzeniach i błędach nawet nie wspominam, bo brudną robotą zajęła się cała armia ![]() Podoba mi się, chociaż akcja wydaje się gnać zbyt szybko (albo to ja nie nadążam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() Cytat:
![]() Zaraz skomentuję kolejny odcinek i zedytuję posta. Wybacz, ale nie chce mi się dzisiaj poprawiać błędów. Musze przyznać, że robi się całkiem ciekawie, chociaż mam wrażenie, że akcja leci zbyt szybko. No nic, zobaczymy jak będzie dalej. Życze weny, może chociaż tobie dopisze...
Ostatnio edytowane przez Vipera : 15.05.2011 - 17:19 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Aha. Sorki, nie doczytałam. A gdzie kupiłaś tę grę? Strasznie mi się spodobała, dlatego pytam. No i przy okazji: czekam na next
![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|