|
![]() |
#1 | ||
Reputacja: 10
|
![]()
Dzięęękuje Wam. 8D
Cytat:
Cytat:
Miałam zrobić tą całą prezentacje, ale pomyślałam, że to bezsensu - mamy zwracać uwagę na sima, a nie na to, co jest za nim/obok niego. :< ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Liv : 25.07.2011 - 18:19 |
||
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
no wlasnie wiem, ze prezentacja nie jest wazna, ale ja lubie sie pobawi w robienie prezentacji, a to dziala tez w druga strone, ze lubie popatrzec i sie popodniecac(?), a do tego robisz takie swietne simy...mmmm
zmien szminke tej ostatniej, a bedzie mmmmrau |
![]() |
#3 |
|
![]()
Simka jest cudna
![]() Ładny makijaż i te oczy, ach ![]() 10/10
![]() |
#4 | ||
|
![]()
Dzięki, dzięki.
![]() Cytat:
Cytat:
Co do tamtej simki - to jeszcze dam dziś linka. : o Edit: Jeżeli ktoś jeszcze chce linka do którejś z dwóch ostatnich simek, to niech napisze. :< ![]() ![]() WTF, ta wyszła jakaś dziwna. :<<<<<<<<<< Ostatnio edytowane przez Liv : 25.07.2011 - 22:20 Powód: post pod postem ftw |
||
![]() |
![]() |
#5 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Przedostatnia (czarnowłosa) jest ładna, ale nie zrobiła na mnie takiego wrażenia jak jej poprzedniczka
![]() ![]() ![]()
#6 |
|
![]()
Wiem, wiem, rudej te brwi nie pasują. XDD
|
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Ta ruda wyszła jakaś dziwna. Ładna, ale ma za ciemny skin i te brwi są straszne. Do tego usunęłabym róż z policzków (czy jakkolwiek to nazwać), bo wygląda jakby była brudna. Ale podoba mi się za to makijaż i fryzura. Można wiedzieć skąd ją ściągnęłaś?
|
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
1.Pierwsza simka jest ładna. Podoba mi się jej fryzura. Usta ma takie średnie i skrzywione.Oczy trochę mi się podobają i trochę nie.
2.Druga simka jest za blada. Podoba mi się jedynie włosy. Oczy ma jakieś krzywe i usta też. Nie podoba mi się jest twarz. 3.Trzecia simka jest Bardzo ładna ale jakoś oczy są trochę mi się podobają a trochę nie. Usta ma trochę małe ale pasują do kształtu twarzy podoba mi się. Włosy ma cudne. 4.Czwarta simka jest ma cudowne włosy. Twarz też jest bardzo ładna i nie jest taka zła. podoba mi się ![]() 5.Piąta simka jest też bardzo ładna ma piękne włosy. Oczy i usta pasują do jej twarzy podoba mi się strasznie ![]() 6.Szósta simka średnio mi się podoba ma okropny kolor skóry i mi się nie podoba. Jedynie fryzurę ma bardzo ładną. 7.Siódma simka również mi się nie podoba. Fryzurę ma ładną. Oczy i usta ma straszną i wygląda jak paniusia. |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Śliczna simka, ale ten pierprz obok lewego oka mi tu nie pasuje...
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Czarnowłosa simka jest bardzo ładna właściwie nie mogę się do niej przyczepić, bo jest idealna
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|