|
![]() |
#1 | |
Guest
|
![]() Cytat:
2. Mi również stanęło na 5 poziomie. Jak ktoś już powiedział, to max. poziom tej kariery. |
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Może wystarczy wejść do gry jeszcze raz albo zresetować Simkę?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
to nic nie działa
![]()
![]() |
#4 |
|
![]()
moja simka szła na studniowkę, a jako, że jej chłopak wtedy był już młodym dorosłym,to i iść z nim nie mogła, ale przez telefon zaprosil ją jej przyrodni brat: inna matka, ten sam ojciec. zgodziłam się, bo myślałam, że jako "przyjaciele", pojawiały się komunikaty ze studniówki, że "mają się ku sobie" itd. poprosił ją też na studniówce o bycie sympatią, ale odrzuciłam. poźniej w związkach miała "zauroczony". czy to w ogóle możliwe? w końcu to brat, przyrodni, ale nadal brat:o
Ostatnio edytowane przez Rosemarie : 11.06.2011 - 15:09 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 11
|
![]()
@up Dziwne ale niestety możliwe. Spróbuj żeby się pokłócili to wtedy zniknie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Rashes a ciekawe czy mogliby sie pobrac...?
|
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
wolę nie próbować, albo później jak włącze to zobacze, ale nie zapisze na pewno. nie będę simom kazirodztwa robiła.
![]()
![]() |
#8 |
|
![]()
Zawsze kiedy miałam na oku dwóch Simów i chciałam, żeby się pobrali, to dołączałam drugiego Sima do rodziny, i jednemu dawałam cechę romantyk. Teraz zrobiłam to samo. Okazało się, że nie mam już do dyspozycji tylu opcji w zakładce specjalne> romantyk. Czy to wynik aktualizacji?
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Mam w swojej rodzine dwójke dzieci. Kiedy jeszcez były niemowlętami pojawiło mi sie wspomnienie dla nich "Twój sim nabrałkilka kilogramów...". Jedno z nich już jest Dzieckiem i jest troszke grube. Matka dzieci jest nieco otyła ale ojciec jest w miare chudy. Czy teraz powróciło to co było w sims 2, czyli zmienna waga simów, czy tylko wygląd odziedziczyli po matce? moge np. przez ćwiczenia sprawić, aby moje simy straciły nieco na wadze?
Dodam jeszce że na mieście jedna simka wcześniej była chuda, lecz w pewnym momencie dość przytyła. Czy można zadziałać w drugą stronę? Ostatnio edytowane przez adzianeq : 12.06.2011 - 09:20 |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Od dawna w simsach jest sie grubym i chudym i mozna przytyć lub schudnąć w podstawie już to było...
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 11 (0 użytkownik(ów) i 11 gości) | |
|
|