Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 14.06.2011, 17:47   #1
Chloé

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: The Sims 3 - Proste pytania i odpowiedzi.

Ta stacja właśnie służy do przechowywania filmów, znajduje się w elektronice>różne. Dzięki temu każdy sim może odtworzyć film, a nie tylko ten, który ma dyski w wyposażeniu

Ostatnio edytowane przez Chloé : 14.06.2011 - 18:02
Chloé jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 14.06.2011, 20:01   #2
figa

Reputacja: 11

Mam dwa pytania,

pierwsze dotyczy nauki dziecka w szkole z internatem.
Czy dziecko przyjeżdża czasem aby odwiedzić rodziców czy też jest w tej szkole aż do zmiany grupy wiekowej?

Pytanie drugie, jak posłać małego sima na zajęcia dodatkowe? Bo u mnie się nie da, wyskakuje komunikat, że sim powinien być w klasie aby mógł tam iść. Zatem albo ja coś źle robię albo to błąd gry.
stare 15.06.2011, 10:38   #3
Madelaine
Guest

Cytat:
Napisał figa Zobacz post
Mam dwa pytania,

pierwsze dotyczy nauki dziecka w szkole z internatem.
Czy dziecko przyjeżdża czasem aby odwiedzić rodziców czy też jest w tej szkole aż do zmiany grupy wiekowej?

Pytanie drugie, jak posłać małego sima na zajęcia dodatkowe? Bo u mnie się nie da, wyskakuje komunikat, że sim powinien być w klasie aby mógł tam iść. Zatem albo ja coś źle robię albo to błąd gry.
1. Sim po prostu siedzi w tej szkole, u mnie nigdy nie odwiedził rodziców jedynie raz zadzwonił. Moja simka siedziała tam aż do stania się młodą dorosłą. Przyniosła kilka umiejętności. Zmieniła jej się grupa wiekowa, a co za tym idzie dostała nową cechę charakteru, niestety nie można jej wybrać i moja simka wróciła z cechą "zła" ..
2. Przez komputer możesz zapisać sima na jakieś zajęcia. Zajęcia dodatkowe odbywają się 3 razy w tygodniu. Sim po prostu sam na nie idzie.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.06.2011, 01:34   #4
Björk
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne

Reputacja: 19

Sim sam pójdzie na zajęcia, jak tylko skończą się lekcje.
stare 15.06.2011, 07:41   #5
Saheli019
Guest

Czy da się wyłączyć gdzieś samoczynne dodawanie wspomnień przez gre? Tzn. żeby po każdej sytuacji gra nie dodawała mi do albumu nowego wspomnienia tylko żebym ja mogła to robić?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.06.2011, 08:14   #6
Mrufka

Reputacja: 10

Cytat:
Napisał Saheli019 Zobacz post
Czy da się wyłączyć gdzieś samoczynne dodawanie wspomnień przez gre? Tzn. żeby po każdej sytuacji gra nie dodawała mi do albumu nowego wspomnienia tylko żebym ja mogła to robić?
Nie da się. Możesz je poprostu czasem usuwać. Da się wyłączyć powiadomienia o wspomnieniach ale nie ich automatyczne dodawanie.

Cytat:
Napisał figa Zobacz post

Przyłączam się do pierwszego pytania. Jak wygląda cały przebieg szkoły z internatem? Ja wyjątkowo jestem zwolenniczką dzieci simowych i lubię mieć je pod kontrolą więc nie sprawdziłam tego do końca.

Co do drugiego pytania, to fakt, sim chodzi na zajęcia dodatkowe od razu po szkole. Sam może się na nie zapisać lub rodzic może je zapisać poprzez komputer. Zajęcia nie odbywają się w dniu w którym jest szkolna wycieczka.
Mrufka jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 15.06.2011, 09:16   #7
anie_1981

Ja miałam nastolatka w internacie tylko raz. Na drugi dzień po jego wyjeździe, tatuś się za nim stęsknił, więc go stamtąd wypisywałam. Nie zdążył zdobyć żadnych umiejętności czy coś.
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 15.06.2011, 10:29   #8
+pati+

mam pytanko, jak to się dzieje, ze nagle mój sim ma 3dni do starości, a simka pierw miała 13 a nagle się zrobiło 20? ;>
sa jakieś kody na to?
stare 15.06.2011, 11:55   #9
mrakad133
Guest

mam jeden problem. a oto on: gdy wysłałam dziecko do szkoły z internatem, to on od tak wrócił sobie do domu. a gdy próbuję go znowu wysłać jest komunikat, ze on już w tej szkole jest.. i wgl. do szkoły publicznej nie chodzi, no bo niby jest już w tej z internatem. i on ciągle siedzi w domu. wie ktoś z was jak to naprawić?

Ostatnio edytowane przez mrakad133 : 15.06.2011 - 20:10
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.06.2011, 13:35   #10
EJ70

Cytat:
Napisał mrakad133 Zobacz post
mam jeden problem. a oto on: gdy wysłałam dziecko do szkoły z internatem, to on od tak wrócił sobie do domu. a gdy próbuję go znowu wysłać jest komunikat, ze on już w tej szkole jest.. i wgl. do szkoły publicznej nie chodzi, no bo niby jest już w tej z internatem. i on ciągle siedzi w domu. wie ktoś z was jak to naprawić?
Już więcej osób miało ten problem. U mnie było dokładnie tak samo, wyprawiłam nastolatkowi urodziny i posłałam do pracy, bo i tak do szkoły nie mógł już chodzić
EJ70 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości)

Zasady Postowania