|
![]() |
#1 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ta stacja właśnie służy do przechowywania filmów, znajduje się w elektronice>różne. Dzięki temu każdy sim może odtworzyć film, a nie tylko ten, który ma dyski w wyposażeniu
![]() Ostatnio edytowane przez Chloé : 14.06.2011 - 18:02 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 11
|
![]()
Mam dwa pytania,
pierwsze dotyczy nauki dziecka w szkole z internatem. Czy dziecko przyjeżdża czasem aby odwiedzić rodziców czy też jest w tej szkole aż do zmiany grupy wiekowej? Pytanie drugie, jak posłać małego sima na zajęcia dodatkowe? Bo u mnie się nie da, wyskakuje komunikat, że sim powinien być w klasie aby mógł tam iść. Zatem albo ja coś źle robię albo to błąd gry.
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
2. Przez komputer możesz zapisać sima na jakieś zajęcia. Zajęcia dodatkowe odbywają się 3 razy w tygodniu. Sim po prostu sam na nie idzie. |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Sim sam pójdzie na zajęcia, jak tylko skończą się lekcje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Czy da się wyłączyć gdzieś samoczynne dodawanie wspomnień przez gre? Tzn. żeby po każdej sytuacji gra nie dodawała mi do albumu nowego wspomnienia tylko żebym ja mogła to robić?
|
![]() |
![]() |
#6 | ||
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Cytat:
Co do drugiego pytania, to fakt, sim chodzi na zajęcia dodatkowe od razu po szkole. Sam może się na nie zapisać lub rodzic może je zapisać poprzez komputer. Zajęcia nie odbywają się w dniu w którym jest szkolna wycieczka. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Ja miałam nastolatka w internacie tylko raz. Na drugi dzień po jego wyjeździe, tatuś się za nim stęsknił, więc go stamtąd wypisywałam. Nie zdążył zdobyć żadnych umiejętności czy coś.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
mam pytanko, jak to się dzieje, ze nagle mój sim ma 3dni do starości, a simka pierw miała 13 a nagle się zrobiło 20? ;>
sa jakieś kody na to?
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
mam jeden problem. a oto on: gdy wysłałam dziecko do szkoły z internatem, to on od tak wrócił sobie do domu. a gdy próbuję go znowu wysłać jest komunikat, ze on już w tej szkole jest.. i wgl. do szkoły publicznej nie chodzi, no bo niby jest już w tej z internatem. i on ciągle siedzi w domu. wie ktoś z was jak to naprawić?
Ostatnio edytowane przez mrakad133 : 15.06.2011 - 20:10 |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |