|
![]() |
#1 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Kiedy dziecko śpi, lub przebywa poza domem wtedy sama zmienia lokację. Przynajmniej ja tak mam. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Hej
Kupiłem Pokolenia a już mam jakiś błąd niby wszystko ok ale gdy klikam na wyposażenie sima to wszystko wariuje i nie mogę swobodnie grać jakieś lekarstwo a wy to macie? U mojego sima u wyposażeniu spowalnia u simki jest ok gazetę simki nie mogę usunąć Sprawdzałem czy u innych jest ten sam problem ale nie ma Ostatnio edytowane przez Remus Lupin : 16.06.2011 - 16:47 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Aguncja-miałam identyczny błąd i już o niego pytałam, myślałam,że to tylko w SV ale teraz i w Bringeport zauwazyłam,że mi raz sim odskoczył.
Hmmm,może i ja zastosuje porade Anie bo przez ten błąd musiałam wykasować świetną rodzinkę ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Po pierwsze co masz na myśli: gdy klikam na wyposażenie sima to wszystko wariuje i nie mogę swobodnie grać, chodzi tylko o brak możliwości kasowania rzeczy z plecaków?
Po drugie, musiała mieć tą gazetę w wyposażeniu podczas instalacji dodatku, jak się jej pozbyć... Może być trudno. Spróbuj z kodem resetsim (resetsim Melisa Cwaniak np.). Jak to nie pomoże, spróbuj ich wyprowadzić i wprowadzić z powrotem do domu. Potem to już zostają mody. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Trochę mnie to irytuję bo niektórych obiektów z wyposażenia nie mogę przeciągnąć
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Zostaje tylko resetsim, ewentualnie przeprowadzka. Można tez użyć moda nRaas DebugEnabler, potrafi kasować różne obiekty, łącznie z tymi z wyposażenia. Wystarczy kliknąć na nie i wybrać "Radius Purge", czy tak jakoś. Można też użyć NRaas Master Controllera. Klikasz na sima, NRaas\Master Controller\Opcje podstawowe
sprzedaj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Trochę się boję ściągać jakieś moda bo nie chcę zepsuć gry całkowicie
Kupiłem wózek chcę,żeby sim włożył do plecaka a w plecaku nie ma spróbowałem ręcznie za chiny ludowe nie da rady u innych mieszkańców jest ok nie chcę zaczynać od nowa Ostatnio edytowane przez Remus Lupin : 16.06.2011 - 17:29 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Twój wybór
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Znikneła mi też u sima połowa rzeczy aparaty, kosz z zaklinacze do wężów co jest
Strasznie mnie to irytuje ten nsras czy jak mu tam on nie szkodzi Przed instalacją było wszystko ok Ostatnio edytowane przez Remus Lupin : 16.06.2011 - 17:42 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Znikanie rzeczy z plecaków Simów bywa normalne, jeśli np. zmieniałeś aktywną rodzinę. Co do NRaasa, to mi on nigdy nie szkodził, jeżeli jednak np. instalowałam nową łatkę czy dodatek\akcesoria, to gra się nie chciała włączać, jeśli ma jakieś przestarzałe mody, w tym np. NRaasy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 9 (0 użytkownik(ów) i 9 gości) | |
|
|