|
![]() |
#1 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ja wiem że to pytanie było 100 razy ale jak ożywić WP? Mój dzieciak bawi się nim 3 dni bycia berbeciem i 7 dni bycia dzieckiem i nic. Ktoś pomoże?
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
możesz ją ożywić eliksirem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Jest tak jak napisała annie. Może być też tak, że masz za dużo dzieciaków w rodzinie, a może być na raz chyba tylko dwóch WP, przynajmniej u mnie przy trójce dzieciaków było tylko dwóch WP. A raz miałem taki błąd, że miałem trójkę dzieciaków w tym bliźniaki i inny dzieciak, jeden WP bliźniaka ożył, jego brata zaś nie, potem jak ich siostra stała się dzieckiem to zamiast ożyć WP tej siostry to dopiero ożył WP tego drugiego bliźniaka, a ten bliźniak był już nastolatkiem, tak więc to takie zagmatwane bywa...
![]() |
#4 |
|
![]()
Ashelly chyba raczej chodzi o to, by lalka zaczęła się w ogóle poruszać. Dzieciak musi się dużo bawić z lalką i raczej powinno mieć niską potrzebę towarzystwa, żeby bywało często "samotne".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
u mnie wszystko działa bez zarzutu . chociaż jak kupiłam pierwszą płytę the sims 3 pokolenia w empiku to mi nie działała . tak się wkurzyłam ! i złożyłam reklamacje . wymienili mi na nową i działa . całe szczęście
|
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 12
|
![]()
mam teraz inne pytanie : co zrobić , aby gnomu miały dziecko ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
nic nie mozna zrobić musisz czekac az same się pojawią a no i 2 dorosłe gnomy muszą być
![]() |
#8 |
|
![]()
Więc dzisiaj grałem jedną rodziną, i tam są trojaczki które urosły i są już dziećmi, zmieniłem im strój a potem wygląd. Zauważyłem że przy zmianie wyglądu jednej dziewczynki, nie było wszystkich fryzur, ale nie tylko z Pokoleń. Z Wymarzonych Podróży i podstawówki też. Pozostałe dwie dziewczynki mają wszystkie fryzury. Czy to zależy od cech czy mam jakiś błąd?
![]() Ostatnio edytowane przez Narutoman : 29.09.2011 - 20:15 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
up@ Na bank jakiś błąd.
|
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
U mnie nie da się postawić barierki do końca przy schodach, nawet z kodem, a jak u Was?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 20 (0 użytkownik(ów) i 20 gości) | |
|
|