|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mi się spodobało to, jak Simka posadziła małe dziecko na tym koniku czy czymś. No i bujał się chwilę, a potem mu pokazała zegarek, że już koniec tego bujania, to zrobił taką naburmuszoną minę... Aż szkoda, że nie zdążyłam pstryknąć fotki. Za drugim razem dał się normalnie zdjąć z tego czegoś.
EDIT: Powtarzam się, ale już mod na te lalki, żeby zawsze można było je dostać. http://www.modthesims.info/download.php?t=444659 Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 07.06.2011 - 17:53 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Czy tylko ja nie mam problemów z pokoleniami? xD
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ja nie mam, jedynie jakiś drobniutki błąd się gdzieś wkradł, ale tak to nie.
|
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Mi Simka nie musiała zmnieniać ubrania miała jakieś tam ubrabir z pokolenii i już na tym ubrniu rósł brzuch
![]()
![]() |
#5 |
|
![]()
Mam takie pytanko do tych, którzy nie mają problemów z Simsami, zaczynaliście nową grę, czy gracie na starych zapisach? Bo jak ja zaczynam nową grę to też mam simosielankę. Ale jak ładuję starszy zapis, sprzed Pokoleń, to wtedy są problemy. Na bugi jako takie nie narzekam, ale gra się muli.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 11
|
![]()
Mam identycznie - świeży zapis to gra działa bez zarzutu, a na starym 4 pokoleniowym muli jak diabli. Niebo i ziemia w komforcie grania.
Nie mam żadnym modów i raptem kilka dodatkw ze store i z giełdy wymiany, to chyba za mało bym mieć takie problemy (zepsuty launcher, bugi, itp) Powinni to naprawić, albo jak wspominałaś, testować grę na starych zapisach. Ostatnio edytowane przez Chloé : 09.06.2011 - 10:48 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
Znalazłam jeden dziwny błąd związany chyba po części z Pokoleniami a po części z Wymarzonymi Podróżami, mianowicie gdy wyślę sima za granicę ubranego w sweter z Pokoleń to po powrocie do domu kasują mu się wybrane przeze mnie stroje: wizytowy, pidżama, sportowy, kąpielowy. Poza tym gdyby zarobił jakieś pieniądze w podróży - po powrocie one się też kasują, czyli kasy jest tyle ile przed wyjazdem. Ciekawa jestem czy ktoś też ma taki błąd czy to tylko u mnie.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() Cytat:
Co do zajęć pozalekcyjnych... Rzeczywiście, dzieci mają dużo mniej niż nastolatkowie. Mam w domu trzy nastolatki. Jedna chodzi na muzyczne, druga na artystyczne, a ostatnia na aktorskie. Jak dla mnie i tak jest ich za mało ![]() Jest klub miłośników przyrody? Wiem, że jest jakieś tam ''koło dyskusyjne'', ale nic o przyrodzie nie widziałam... Może jestem ślepa ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Ja mam tak, że przez laucher'a nie chce mi się gra włączyć, muszę używać craka.. :]
![]() |
#10 |
|
![]()
No ja przyznaję, że gram na nowym zapisie, starego już nawet nie mam więc nie sprawdzę..
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 51 (0 użytkownik(ów) i 51 gości) | |
|
|