|
![]() |
#2 |
Reputacja: 11
|
![]()
To są magiczne gnomy znalenione w różnych miejscach, np w katakumbach, w śmietniku, złowione. Z tym, że teraz one również mogą się starzeć.
edit: @Lubie - z buydebuga nie sprawdzałam, ale podejrzewam że tak, skoro inne przedmioty pozyskiwane w ten sposób działają tak samo jak te zdobyte "legalnie". Ostatnio edytowane przez Chloé : 09.06.2011 - 12:24 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
wow... nie wiedziałem.. ;] A te z BuyDebug'a też się starzeją ??
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
A jak zrobić żeby się rozmnażały? Mieć dwa gnomy?
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Na parceli miałam tylko jednego. Nie jestem w stanie powiedzieć czy ten emo pojawił się przed wstawieniem buydebugiem gnoma wampirzego, czy po.
@Lubie - sprawdziłam inne gnomy z buydebuga - też się starzeją. Tylko wampirka jakoś długo się trzyma, ale to ma swoje uzasadnienie ![]() ![]() Te gnomy mnie rozbrajają, one mają swoje życie! Reakcie emo i starego gnoma są kompatybilne i pasują do siebie, zatem na pewno jest to rodzina. Emo zbesztany, za to dziadkowi humor dopisuje: ![]() ![]() Twórcy wspominali coś o generacjach gnomów, nie sądziłam, że dotrzymają słowa. Ostatnio edytowane przez Chloé : 09.06.2011 - 14:34 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Użyłabym słowa na z, opisującego te gnomy, ale powiem, że robię rodzinę gnomów, nie ma bata!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Ja chcę więcej szczegółów. Kupuję jednego gnoma i po jakimś czasie mam ich więcej? Nie bardzo rozumiem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Te gnomy są świetne! Nieźle się uśmiałem oglądając te foty, a najbardziej z tego, że umierają one haha, dobre to
![]() ![]()
![]() |
#9 |
|
![]()
@anie no właśnie nie pamiętam dokładnie, czy młody gnom pojawił się przed wstawieniem kolejnych z buydebuga (wygląda mi na krzyżówkę gnoma wampirzego ze zwykłym magicznym gnomem), czy po prostu "rozmnożył się" sam. Na pewno na parceli był pojedyńczy Tajemniczy Pan Gnom, a potem po kupnie innego ni z tąd ni zowąd pojawił się ten drugi. Nie wiem czy już był wcześniej, tylko go nie zauważyłam. Na moje oko to zbyt krótko para gnomów była na parceli, by pojawiło się jakieś uczucie i nowy gnomik, ale przyjmijmy że potrzeba dwóch gnomów, by powstał trzeci. Przynajmniej twierdzenie trzyma się zasad fizyki
![]() Niegdyś na jednej z parcel ustawiłam kilka gnomów, a jakiś czas po instalacji Pokoleń było tam chyba z 10 nagrobków, więc pewne jest jedno - że musiały się rozmnożyć. Wczesniej nie zauważyłam tego faktu bo zajmowałam się rodzinkami a nie jakimiś gnomami ;] a tu taka niespodzianka. @Absolem - gnoma pralniczego zdobędziesz reperując tańszą pralkę, wynalazca może mieć gnoma wynalazczości po wynalezieniu go i/lub przekopaniu złomowiska. Gnomy z dodatku WP wykopuje się w wykopaliskach lub znajduje w grobowcach, skrzyniach. Ostatnio edytowane przez Chloé : 09.06.2011 - 19:56 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Mi się ciągle trafia gnom pralniczy i to nie podczas naprawy pralki, a po prostu co ileś prań, ale zawsze je kasowałam... Ja mam jeszcze takie pytanko, czy rozmnażanie\umieranie gnomów doszło w tym dodatku, czy było już wcześniej?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|