|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Przyznaję się, że lubię jak moi Simowie mają kasę na zbudowanie fajnego domu więc używam kodu ,,motherlode". Ale to tylko w przypadku dwójki, w trójce zarabiają na siebie sami. No ale jak ja widzę taki brzydki dom w dwójce a wiem, że mogę kupić tyle fajnych mebli i dodatków to mnie szlag trafia
![]() PS - No przyznaję się, czasem też używam motherlode do The Sims 3 żeby nie chodzili do pracy ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 11
|
![]()
Zależy od koncepcji jaką obiorę. Głównie gram bez kodów, tak było od czasów TS2 ale spodobało mi się szybkie operowanie opcjami, więc czasem je stosuję. Można nimi wiele zdziałać w krótkim czasie między przełączeniami poszczególnych rodzin, a gram wieloma. Jeśli gram dłużej daną rodziną to bez kodów. Za to w Bridgeport kody są pomocne, konkretnie opcja teleportacji, normalnie to nim Simy dotarły do klubu to impreza się skończyła.
Ostatnio edytowane przez Chloé : 26.07.2011 - 09:10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
tak, opcja teleportacji jest przydatna w bp, bez tego jest beznadziejnie i simy się wloką :/
![]() |
#4 |
|
![]()
A ja nie grałem, nie gram i chyba nie będę grał z kodami
![]()
![]() |
#5 |
Reputacja: 14
|
![]()
Ja gram z kodami.. Co jakiś czas robie sobie przerwy ale gdy jest zbyt dużo simów to musze użyć kodów
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
ja używam w wyjątkowych sytuacjach , kiedy chce polepszyć niemowlakowi potrzeby w nocy a rodzice śpią i nie chcę ich budzić, bo rano np do pracy idą.
![]() |
#7 | |
|
![]() Cytat:
![]() Kysiula: Jeśli nie grałaś to skąd wiesz, że gra się szybko nudzi ?
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
A ja nie gram kodami bo gra mi sie szybko nudzi i w The Sims 1 i 2 i 3 nigdy nie grałam na kodach i nie zamierzam tego robic...
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Pamiętam okres, gdy grałam w The Sims 2 Na Studiach (teraz już nie gram, gdyż płytka z The Sims 2 mi się porysowała, a że zmieniałam komputer, to teraz mam tylko pudełko z płytką z dodatkiem na pamiątkę). Z połowę roku grałam, używając kodów. Jak studenckie życie, to studenckie życie - całą dobę, nie ma bata.
![]() ![]() Teraz gram sobie w The Sims 3 w nocy, gdy już wszystko, co musi być zrobione, zostaje zrobione i w sumie nigdy nie użyłam jeszcze w tej części żadnego kodu. Jakoś tak się dzieje, że nawet jeśli w paru momentach brakuje pieniędzy, to potem moi Simowie są przedsiębiorczy ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
W jedynce, oczywiście grałam na move obcjects on (czy jakoś tak) i tych kodach na kasę. W trójce gram tylko na kodach z kasą, żebym mogła wprowadzać simów do pięknie urządzonych domów i takie życie na start. Wiem, że jest dużo kodów do gry, ale mi nie są potrzebne. Wolę sama wszystko odkrywać (jak np. w przypadku ubrań i znalezisk typu gnomy).
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|