|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
@CW - Właśnie nie wiem. Te akademiki to nie są takie duże parcele. W innych miastach niezależnie od wielkości parceli się nie tnie. Dodam, że hotele i mieszkania też się nie tną, tylko akademiki. W tych studenckich domkach też jest dobrze.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 12
|
Kamil - Hmmm... To nie wiem
Może to przez to, że jest za dużo ludzi? Albo za dużo rzeczy jest tam nawalonych marlena0189 - to jest ich ojciec i zawsze będą wściekłe gdy zobaczą matkę z innym (ty byś nie była?) kontakty z matką możesz poprawić bool propem, a żeby się nie wściekały to może pogorsz stosunki z ojcem, ale nie jestem pewna czy to coś da
|
|
|
|
#4 |
|
|
Ponawiam swoją prośbę o pomoc w sprawie myszki który nawrócił. Gdy kliknę interakcje znika w ułamku sekundy.
Reinstalowałem grę, wywalałem mody, odpalałem grę jako administrator
|
|
|
|
#5 |
|
|
@CW - To raczej przez ilość simów. Tylko co z tym zrobić? Pomniejszyć wszystkie akademiki?
Hehee to już mam co robić w ferie świąteczne
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
Dzięki dziewczyny za odpowiedź
Trochę byłam zaskoczona bo nigdy wcześniej mi się to nie zdarzyło. Przeważnie gdy matka sama wychowywała dzieci to była pokłócona z ojcem i takich interakcji nie było. Staram się żeby córki nie widziały już romansującej matki. Wesołych Świąt
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Reputacja: 12
|
Kamil - no chyba to będzie potrzebne jeśli chcesz, aby normalnie ci działała gra, oczywiście nie musisz aż tak drastycznie zmniejszyć
chyba kilka pokoi wystarczy
|
|
|
|
#8 |
|
|
Witam, mam problem z grafika, dokladnie to nie mam jednej opcji w ustawieniach - wygladzanie krawedzi ;/ oczywiscie gra orginalna, wszystkie dodatki org. zainstalowane. Wczesniej jak mialam sama podstawe bez dodatkow do gry to nie bylo tego problemu. Prosze o pomoc, zalezy mi na tym zeby wszystko ladnie dzialalo ;(;p
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Reputacja: 11
|
Prawdę mówiąc nie wiem, od czego to zależy, ale u mnie opcja wygładzania pojawia się i znika
Jeśli nie masz tej opcji w grze, to poszukaj jej w ustawieniach swojej karty graficznej pod nazwą antyaliasing lub po prostu wygładzanie krawędzi. Ja u siebie znalazłam to właśnie w ustawieniach karty (w grze miałam tę opcję zacienioną, nieaktywną) i po włączeniu gry wszystko teraz ładnie wygląda. |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
|
Cytat:
jeszcze raz slicznie dziekuje, pozdrawiam!
|
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|