|
![]() |
#1 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Shatt - do pliku userstartup.cheat wklej intProp maxNumOfVisitingSims 8 (liczbę możesz sobie zmienić jeśli chcesz).
emaerioel - przeinstaluj grę i wstrzymaj się od korzystania z boolpropa na jakiś czas. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 12
|
![]()
To nie jest problem z grą a raczej pytanie, ściągam właśnie skiny, oczy, makijaże i natykam sie na różne dopiski typu: Genetized /Townified czy custom, not default, default i juz powoli zaczynam sie gubić i głupieć bo w końcu nie wiem czy dane rzeczy podmienia mi skin EA czy nie itp, o co chodzi z tym genetized?
Pomoże ktoś? Jeszcze znalazłam: Maxis Match - Semi & Realistic? Ostatnio edytowane przez Say : 02.08.2016 - 09:46 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Default - zamiennik EAxisowych rzeczy. Bezpieczne do usuwania jeśli Ci się znudzą/nie spodobają.
Geneticized - takie skiny/oczy przydzielają się simom losowo, np. masz dwóch czarnoskórych simów, a ich dziecko może urodzić się z jasną karnacją. Nie można potem usunąć takich skinów/oczu, jeśli jakiś sim je dostanie, chyba że przed usunięciem zmieni się temu simowi skin/oczy w SimPe. Townified - takie skiny/oczy przydzielają się nowo wygenerowanym miastowym losowo. Nie można potem usunąć takich skinów/oczu, jeśli jakiś sim je dostanie, chyba że przed usunięciem zmieni się temu simowi skin/oczy w SimPe. MM/Semi-/Realistic - styl (wygląd) gry. Tekstury pooklet/Io to realistic, tekstury remi/simgaroop/lilith/(na pewno o kimś zapomniałam) to MM. Wybierasz te, które wizualnie pasują do reszty Twojej gry. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 16
|
![]()
[IMG]http://i63.************/av64o2.jpg[/IMG]
Any idea co to moze byc?:/ Kilka dni grałam normalnie, a dziś rano włączam i to
![]() |
#5 |
Reputacja: 41
|
![]()
Usuń pliki Accessory.cache i Groups.cache z folderu EA GAMES --> TS2 w moich dokumentach
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 16
|
![]()
Pomogło, dzięki
![]()
![]() |
#7 |
Reputacja: 22
|
![]()
Zainstalowałam pełną kolekcję z Origina. Zmodyfikowałam plik exe, aby gra obsługiwała więcej niż 2 GB RAM, dodałam wyjątek z DEP, dodałam kody włączające się przy starcie.. Pograłam chwilę, aż gra zawołała, że nie można uruchomić bo jest zepsuta. Wybrałam więc opcję Napraw w Originie.
I wszystko zniknęło, kody, edycja pliku. Czy za każdym razem będę musiała coś takiego robić? Bo już dwa razy to robiłam. Edytowałam, trochę grałam i gra się psuje. Naprawiam i w kółko
Ostatnio edytowane przez Shattered : 11.08.2016 - 19:02 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Czy czyściłaś w tym czasie rejestr programem CCleaner?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 22
|
![]()
Tak.......................
![]() |
#10 |
|
![]()
To podczas czyszczenia rejestru odznaczaj pliki TS2, bo CCleaner je usuwa i grę trzeba instalować od nowa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 19 (0 użytkownik(ów) i 19 gości) | |
|
|