|
![]() |
#1 |
Reputacja: 11
|
![]()
@ pkt 2 - a to niemowlęta mogą mieć różne ubranka? U mnie w grze wszystkie mają pieluchę, której nie da się tak normalnie zmienić, więc żeby to zrobić, muszę ściągać default. No a skoro to default, to aby działał poprawnie, musi być tylko jeden, a nie kilka, więc wszystkie moje noworodki wyglądają tak samo. No chyba, że ją czegoś nie wiem o różnych ubrankach?
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Drugie - niestety nie.
Aczkolwiek gdyby się okazało, że takie coś jest, to ja bardzo chętnie ściągnę! :< |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() A mnie interesuje, czy można jakoś zasłonić te kwadraciki z czynnościami w lewym górnym rogu, podczas robienia zdjęć w trybie kamerzysty. Niemożliwie mnie wkurzają. O ile po wciśnięciu Tab cały panel znika, tak te kwadraty ciągle wiszą i nie da się z nimi nic zrobić, a potem fajne zdjęcie trzeba mocno przyciąć, żeby ich nie było widać (ewentualnie maskować w programie graf., ale to raczej tylko jak jest jednolite tło, inaczej jest ciężko) ;/ Rzadko kiedy moje Simy stoją bezczynnie, więc nawet przełączanie między postaciami i szukanie nic nie robiącej nie ma sensu. Jest na to jakiś mod czy sztuczka? (mam nadzieję, że w miarę jasno się wyraziłam).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 12
|
![]()
raczej nie ma, mogłabyś sobie ewentualnie zrobić sima który nigdy nic nie robi i na niego przełączać
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderatorka Emerytka
|
![]()
Przełącz się z trybu życia na na "...", a dopiero wtedy TAB i pstrykanie fotek.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
No tak, przecież to takie proste, a ja na to nie wpadlam... Omg, ale wstyd! Dzięki Liv
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderatorka Emerytka
|
![]()
1. Jaki to dodatek - domek czy np. podłogi, ściany?
2. Jedno dla wszystkich, w dodatku gra wczytuje zawsze ten "młodszy" plik jeśli jest kilka defaultów. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 10
|
![]()
@up;
to ściągnięta postać. ![]()
![]() |
#9 |
Moderatorka Emerytka
|
![]()
Sima usuwasz w warsztacie, a jeśli chcesz się pozbyć dodatków z nim złączonych, musisz zrobić tak:
1. otworzyć plik z simem w cleaninstallerze. 2. kliknąć na "install", odhaczyć "default...", jako installation folder wybrać np. pulpit i w "file extension" wybrać "package". Odhaczyć "generate...". 3. pliki z pulpitu wkleić do downloads. Zapyta Cię, czy zamienić, daj "tak". 4. usunąć podświetlone pliki. Ostatnio edytowane przez Liv : 13.08.2012 - 15:32 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 10
|
![]()
Chciałam edytować drzewo genealogiczne jednego z simów i nie mogę tego zrobić, gdyż w SimPE nie wyskakuje mi okno edycji rodziny :/
Robię wszystko zgodnie ze wskazówkami z TEGO poradnika, ale ta cholerna plansza "związki rodzinne" w ogóle mi się nie pokazuje tylko jakieś dziwne cyferki z którymi nic nie można zrobić... Teraz nie wiem, czy od nowa ściągać SimPE czy jak ![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 16 (0 użytkownik(ów) i 16 gości) | |
|
|