|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Odrobinkę za duże oczka i to na nosie naprawdę wygląda jakby była przeziębiona
![]()
![]() |
|
![]() |
#3 |
|
![]()
a mnie się nie podoba, w ogóle
jest strasznie plastikowa i nie wiem czym tu się zachwycać? tym czerwonym nosem? jedynie podobają mi się buty oraz prezentacja tylko tym można się zachwycać, gdyż prezentacja jest dopracowana, i ta simka została ciekawie pokazana 3,5/10 miewałaś lepsze simki :< ale ze mnie krytyk o.O
![]() |
#4 |
|
![]()
Zapamiętać: Ruiku nie lubi czerwonych nosów. ^____^
Dziękuję Wam wszystkim za opinie - to pomaga podczas kolejnego tworzenia simów. Co wiedziałam od początku - nie każdemu podoba się to samo, więc obojętnie jakiego sima bym stworzyła, to i tak komuś po prostu musi się nie podobać. To jest bardzo logiczne i uzasadnione, dlatego mogę powiedzieć, że nawet cieszę się, iż ktoś skrytykował. Jeszcze bym osiadła na laurach. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Te oczy i usteczką są piękne! Napatrzeć się nie mogę!
Ja właśnie lubię takie słodkie simki w tym stylu, więc jestem poprostu zachwycona! Ubranie i buty ładne, a warkoczyki z kokardą są jak wisienka na torcie. 10/10 zdecydowanie! Wogóle to jeden z moich ulubionych tematów w tym dziale! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
jest słodka, ma śliczne oczy i usta. nic dodać nic ująć po prostu 10/10
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Nadrabiam:
Mia - bardzo fajna - taka dziewczęca i niewinna, ale szminkę bym zmieniła, bo wygląda, jakby bawiła się długopisem ubrudzonym atramentem ![]() Yuki - zgadzam się z Gingersem, że wygląda jakby była przeziębiona (czerwony nos od kataru i policzki od gorączki ![]() Lanai - to samo z ustami co w przypadki Mii, ale ogólnie jest ładna. Ketan - jak dla mnie za bardzo wymuskany i ma strasznie trójkątną twarz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Oni są tak słodcy, że aż mnie mdli. Naprawdę. Lubię takich simów, ale nawet ja mam jakieś granice "słodkości". XD Simka ma taką malutką twarz, aż za małą, a simem to już w ogóle bym nie zagrała.
Ale plus za prezentację, która ładnie wyszła. Może jednak rozjaśniłabym bardziej zdjęcia. ![]() Bez oceny.
![]() |
#10 |
Reputacja: 14
|
![]()
Simowie mi się niezbyt podobają (oboje mają dziwne fryzury, facet w ogóle wygląda tak mało... męsko?), za to prezentacja jest naprawdę świetna
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|