|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 11
|
A ja wczoraj miałam problem że, jak wróciły moje simy do domu z podróży do Francji a dzieci miały 2 i to w takim wieku że nie mogły z nimi jechać więc, zostały w domu z opiekunką po powrocie nie było avataru syna który, był małym dzieckiem a została córka która była niemowlakiem i tego syna nigdzie nie było. Jak chciałam przeprowadzić rodzinkę do innego domu to widniał na liście członków ale nadal go nie było na panelu simów ani nigdzie indziej więc, wykasowałam rodzinkę i stworzyłam nową. Ale też napisałam do EA i mają to gdzieś zgłosić i mam nadzieje że z wyjściem zwierzaków naprawią ten błąd.
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
Mam dosłownie z 5 pobranych dodatków, w tym jeden ze Store.
Grę mam oczywiście oryginalną + wszystkie oryginalne dodatki. Nie wiem, spróbuję jeszcze poprzenosić jakąś tą rodzinę, najwyżej zacznę od nowa, chociaż nie widzi mi się to zbytnio ! ;/ |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Mnie się wydaje, że te dodatki ze store to niewiele szkodzą. Coś jest chyba z podróżami, bo mi po każdym powrocie z wakacji simy znikaja, zaczynam grać nową rodziną i tak w koło Wojtek. I stwórz tu człowieku wiele pokoleń!
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Usunąłem wszystkie nieoficjalne dodatki i jakoś udało mi się wykonać kopię do biblioteki mojej rodziny z domem. Kopię wprowadziłem do Bridgeport i jak narazie wszystko ok. Obawiam się tylko znowu wysłać Simów na wakacje, żeby nic się nie schrzaniło ;/
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|