|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
W Sunset grafika zwierząt wygląda o niebo lepiej. Ja teraz gram tylko tam. Koniom kupuję warzywa i owoce w spożywczaku. A psy i koty mogą jeść... steki...
EDIT: Kilka nowych fotek. Okazuje się, że koty jakoś lepiej działają, niż pozostałe zwierzaki. Mogą wskakiwać na meble i spać. Nie lubię kotów, ale chciałam to pokazać. Zwróćcie uwagę na jedno ze zdjęć z Kometą, gdzie jest pokazany jej brzuch (stoi dęba). Pasek tego czegoś ozdobnego (nigdy nie wiem jak to się nazywa), nie dosięga do popręgu (popręg to pasek, którym siodło jest przymocowane do konia). ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 01.10.2011 - 13:00 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Kotu kładę na ziemię ryby, które łowi dziewczynka z rodziny, bo już dawno zauważyłam, że kot może je zjeść i mieć w dodatku pozytywny nastrójnik. Psy zaspokajają głód pijąc wodę ze stawu, dziwne. Kupię te steki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Szkoda, że nie da się gry zapisać i załadować prawidłowo. Ale zbudowałam dom w prawdziwym SV i w Demie tylko maluję teren trawą "pastwisko". Nie jest to jednak konieczne, i tak nie mogą się paść. Mogą co najwyżej wykopywać z ziemi warzywa i owoce.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Fajne sa te wasze zdjecia z gry. Mi akurat nie chce sie przerabiac dema, wiec nie moge sie doczekac premiery !!!!!
|
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Też bym sobie pobrała ale nie chodzi mi ten głupi Orgin! Poza tym niektórym podobno się simy rozwaliły więc wolę nie ryzykować.
Fajnie ten kotek się rozłożył. ![]()
![]() |
#6 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() Cytat:
Oo nie wiedziałam. W takim razie zainstaluję na drugim systemie... Tylko czy trzeba mieć Orgin, czy po prostu ze strony się ściąga?
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Mi działa od samego początku i gra, i demo <fiuu... oddych z ulgą>
anie, dasz mi tego moda do ściągnięcia zwierzaków do simowego świata i powiesz, gdzie t orozpakować? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 26
|
![]()
No, ja za dużo nie kombinowałam w tym CAP-ie, próbowałam zrobić maltańczyka... ale nie jestem z niego do końca zadowolona. Cóż, albo się w to pobawię, jak już będę miała pełną wersję, albo poproszę któregoś z forumowiczów (ale znów, jak już będzie pełniak).
@Narutoman - też używam imgura, i go sobie chwalę... nie wiem, czy nie jest lepszy od photobucketa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Też bym nie ryzykowała, ale mam nowego laptopa, nie zainstalowałam jeszcze gry ze wszystkimi dodatkami, bo tak się już nastawiłam, że i tak nie chce mi się grać bez zwierząt
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|