|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Co do pierwszego, chyba się nie da, a przynajmniej takie odnoszę wrażenie. Moja rodzina ma konia już od jakichś dwóch tygodni i póki co jedyną nową opcją, która w tym czasie pojawiła się po kliknięciu na boks to "wyczyść"
![]() I również przyłączam się do pytania o jazdę w zastępie... o ile istnieje taka opcja. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Nie mam jeszcze Zwierzaków,ale interesuje mnie czy mozna łaczyć dwie rózne rasy np. psów by wyszła hybryda? Są wogóle jakieś konkretne rasy,czy tylko jeden model psa,któremu sami mozemy nadac cechy wyglądu jakiejs rasy?
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Jeżeli dobrze rozumiem co masz na myśli toooo: jest sporo ras, które oczywiście można mieszać i wtedy będzie mieszaniec.
Możesz tez właśnie mieć model psa i wybierać co tam sobie do niego chcesz.
|
|
|
|
#4 |
|
|
Ja też chcę jechać konno w zastępie! A nie wiem jak. Jak raz miałam babkę i faceta, oboje w siodle, i kazałam jednemu iść gdzieś z tym drugim Simem, to mi pozsiadali z koni.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Mam takie jedno pytanie, a mianowicie, jak często spotykacie innych simów sterowanych przez komputer i ilu ich jest np. na praceli publicznej? Panuje tam pustka w tym nowym mieście? Proszę o odpowiedź..
|
|
|
|
#6 |
|
|
skoro prosisz...
grałam dwa razy dopiero, za pierwszym było mało zwierzów i simów w ogóle, a stado dzikich koni składało się z dwóch dorosłych i jednego małego.... ale za drugim razem było już normalnie, za simem na parcelę publ złazi się pełno simów i zwierząt, szczególnie na stadion dla koni.Gra musi się jakoś załadować, nie wiem jak to nazwać...o, np kamieni też nie było w ogóle w nowym mieście, co mnie dobiło, dopiero za następnym odpaleniem było ich mnóstwo. Powodzenia |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Guest
|
Cytat:
Dziękować Ci za odpowiedź, jeszcze nie kupiłem zwierzaków, ubezpieczam się przed kupnem Jeszcze raz dziękuje.
|
|
|
|
|
#8 | |
|
|
Cytat:
Jeszcze trochę się pobawię w AP i wracam do SV.
|
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Guest
|
Cytat:
Myślę, że liczba zwierzaków też się podniesie. Ostatnio edytowane przez DavidO : 23.10.2011 - 20:14 |
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Ja mam pytanie odnośnie rozmnażania koni, czy jeśli dobrze wytrenowaną klacz pokryjemy dobrze wytrenowanym ogierem, to czy wartość źrebaka będzie większa? Ma to jakiś wpływ na jego zdobywanie umiejętności itp.?
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|