|
![]() |
#1 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Cześć Miśki!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
A czy u lubej jest miejsce na dziecko?
Bo ja cię zrozumiałam tak, ze kierujesz rodzeństwem i z tego rodzeństwa, facetem baraszkowałaś z kobietą, która nie jest w twojej aktywnej rodzince. W takiej sytuacji dziecko będzie zamieszkiwać z matką, a co za tym idzie - możesz mieć nawet jednego Sima, ale jak rodzinka wybranki jest ośmioosobowa, to się skichać możesz, a nie zaciążysz ![]() Ograniczenia są takie: max Simów - 8 max zwierząt - 6 suma zwierząt i Simów - 10 Więc mając 2 rodzeństwa możesz mieć spokojnie 6 zwierząt, przy trójce zwierząt (gdy ci się konie oźrebią), możesz mieć 7 Simów. Przepraszam, że post pod postem, ale właśnie przeczytałam w nowym CD-Action (w recenzji Zwierzaków), że jest możliwe zamiana zwierzęcia w Sima. To prawda? Słyszeliście coś o tym? Ponoć jest 'coś' co jest w stanie to zrobić... Ostatnio edytowane przez Vanitas : 26.11.2011 - 07:46 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Jeszcze mam pytanko odnośnie jednorożca. Da się go jakimś kodem przywołać? Mam sima, który jest koniarzem, zna trzy zaprzyjaźnione konie, zaadoptował dwa dzikie, minął mu cały okres bycia młodym dorosłym i nigdzie nie widziałam jednorożca. ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez xMalwina : 11.12.2011 - 17:23 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
U mnie te gnomy nie działają, zanim postawiłam to brzydactwo nic bezdomnego nie przychodziło, po postawieniu (w krzaczorach, żeby nie raziło
![]() ![]() xMalwina: przyznam, że ja też nie mogłam żadnego jednorożca dorwać, dopóki ktoś nie napisał, że znalazł go "śledząc" dzikie konie. Chodziłam simem od popołudnia za stadkiem (siedziały w parku dla psów praktycznie cały dzień), aż wieczorem pocłałowały nad to urokliwe jeziorko; mimo że nieraz tam zaglądałam i nie było go tam nigdy, to tego razu się jakimś cudem pojawił. Może to bez związku, ale nie tylko ja tak miałam, spróbuj, nie zaszkodzi ![]() o żadnym kodzie na przywoływanie jednorożca jeszcze nie słyszałam |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Tak, ale w wersji na konsole. Zwierzaki mają coś takiego jak moce karmy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Tego, to już nie napisali... Albo znowu ja nie doczytałam, że to na konsolę...
Dzięki Anie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
cześć mam pytanko?
za pomocą kodu dodałam do rodziny jednorożca i jak mogę np edytować go czyli dodać mu bródkę i ośli ogon? ponieważ jak klikam na jednorożca moją simką to nie ma takiej opcji żeby go edytować może ktoś mi pomóc? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
@beata18ns
Jest jeszcze opcja adoptowania od sąsiada, który chce się pozbyć zwierzaka. Klikasz na laptopie albo komputerze opcję w stylu "Adopcja sąsiedzka", albo coś, nie pamiętam. Rodzina Fox ma do oddania źrebaki ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 10 (0 użytkownik(ów) i 10 gości) | |
|
|